Home » Prezentari

Cadouri Personalizate Folosind Imprimanta 3D

20 March 2020 No Comment 1,803 vizualizări

            Imprimarea 3D devine din ce in ce mai cunoscuta si la noi in Romania. Probabil peste cativa ani cand imprimantele 3D vor deveni mai fiabile si fara atatea chestii de schimbat sau reparat la ele, vor fi prezente in fiecare locuinta precum imprimantele normale.

           Daca ai cunostinte despre design 3D si doresti sa desenezi un produs pe calculator dupa care sa il ai fizic in fata ta, aceasta este calea. Tocmai asa ceva au facut cei de la 3Dgifts unde au imbinat cunostiintele lor de design 3D cu alte tehnologii existente si au scos pe piata cadouri personalizate unicate ce le poti comanda direct de pe site-ul lor si sa le personalizezi asa cum iti doresti.

            Tehnologia imprimarii 3D presupune mult efort si ore de implicare, nu numai in ceea ce presupune design-ul 3D cat si la imprimarea propriu zisa, exista erori ce pot aparea in orice moment, exact cand iti este lumea mai draga si ca sa le dai de cap sau sa repari piesa stricata de la imprimanta dureaza. Iar rezolvarea lor presupune timp si experienta.

            Asa cum stiti deja, eu creez design-ul la camioane si ma ajut foarte mult de imprimarea 3D pentru a da viata primului vostru camion de la care ati inceput soferia sau propriul business, cunosc indeaproape tot procesul imprimarii 3D si pot spune ca nu este chiar simplu.

            Pentru a crea un cadou personalizat standardizat oarecum, care poate fi personalizat in functie de preferintele clientului necesita foarte mult timp in primul rand pentru a gasi un obiect ce poate fi daruit, care sa fie unicat si personalizat ori cu poza persoanei ce urmeaza a fi daruita ori cu numele acesteia iar in al doilea rand sa il poti face la un pret rezonabil pentru client.

            In ziua de azi este greu sa mai surprinzi pe cineva cu un cadou daca acesta nu are un pret ridicat iar o solutie pentru acest lucru o reprezinta cadourile personalizate prin imprimare 3D ce sunt create special pentru persoana ce urmeaza sa le primeasca si au o valoare sentimentala si un impact emotional foarte mare iar pretul este unul decent.

            Daca doresti sa mergi la ziua de nastere a vreunui prieten apropiat si nu ai idee ce ai putea sa ii daruiesti ca sa il impresionezi, un cake topper personalizat imprimat 3D ar fi solutia. In acest mod poate avea un cadou ce il poate folosi la fiecare aniversare pe tortul sau, nu doar o singura data, amintindu-i an de an ce cadou de efect i-ai adus.

          De asemenea daca doresti sa iti impresionezi iubita sau o alta persoana importanta din viata ta poti alege Lampa Memories ce o poti personaliza cu cele mai frumoase fotografii ale voastre. Aceasta lampa/veioza este si cadoul principal de la care a pornit toata aventura 3Dgifts.

            In fiecare luna, echipa 3Dgifts, adauga noi cadouri pe site create prin imprimare 3D care sa se potriveasca pentru orice aniversare indiferent de varsta, fie ca este nunta, botez sau zi de nastere sau o simpla zi de aniversare a relatiei tale cu iubita.

            Pe acest site poti gasi si alte cadouri personalizate create nu doar prin imprimare 3D dar si prin alte tehnologii. De la cani personalizate la brelocuri, plusuri sau magneti de frigider personalizati.

            Imprimarea 3D ne da posibilitatea sa cream obiecte fizice ce pot avea un impact emotional imens si pot aduce bucurie in sufletele noastre si ale celor dragi. Acestea nefiind scumpe si fiind personalizate aduc un aer de unicitate, ele fiind create special pentru persoana draga. Asa se intampla si cu magnetii de frigider personalizati 3D unde au imbinat imprimarea 3D cu fotografia si a iesit un cadou personalizat pe cat de simplu pe atat de special.

            Ca o concluzie am observat ca din ce in ce mai multi romani au inceput sa isi achizitioneze imprimante 3D si sa isi dea frau liber imaginatiei ceea ce este un lucru bun pentru comunitatea noastra deoarece sunt putine firme de incredere de unde poti achizitiona cele necesare imprimarii 3D iar unele dintre ele s-au inchis tocmai din cauza ca nu prea erau multi utilizatori.

            Poate achizitionand produsele de pe 3Dgifts.ro si vazand ceea ce putem face va indeamna la achizitionarea unei imprimante 3D ca sa fim cu un pas mai aproape de viitor si sa le deschidem alte portite celor mici care se nasc deja cu ele in casa asa cum au fost calculatoarele pe vremuri.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.