Home » Prezentari

Ferrari 360 Modena – Eaglemoss Collections

28 February 2013 16 Comments 14,790 vizualizări

Sincer, eram cam sceptic in ceea ce priveste noua colectie si asta pentru ca pretul anuntat dadea de gandit comparativ cu piata DeAgo din Romania. Asa ca m-a prezentat la taraba, fiind o zi mai frumoasa mi-am permis sa fac o lunga plimbare ca sa vad cu ochii mei minunea atat de laudata pe forumurile unde activez. Surpriza a meritat efortul deplasarii!

Incentestabil nu se compara cu DeAgostini. Nici la pret si nici la calitate. Totusi sa nu uitam, ca in cazul unor firme de renume, asa cum este Scuteria Ferrari, exista un departament special destinat studiului de piata in cazul machetelor, departament care are pretentii si care avizeaza fiecare prototip de macheta ce apare pe piata. Ceea ce este insa important, este faptul ca la un pret mai mic, se poate si CTC si calitate mai buna si prezentare ca la carte. Eu sunt incantat de jucarie!

Interiorul detaliat, in multiple culori, vopseaua impecabila, decalurile si tampografia fara cusur. Roti, suport, transparenta sticlei geamurilor si a farurilor, stopuri, motor, oglinzi, totul emana calitate si atentie in montare. Nici pic de praf in interior, ca sa nu mai vorbesc de amprente de chinezoi, denota ca se poate si da o palma severa grecilor de la DeAgostini. Din partea mea, un 10 (ZECE) cu felicitari! Sper ca toate numerele sa pastreze calitatea acestei prime prezentari.

16 Comments »

 • marius said:

  da
  super
  dar fi si aste de la DeA. asa ?

 • Butnariu Cristian said:

  Prima macheta, are pret promotional, urmatoarele nu vor mai fi la acelasi pret “bomba”, la urmatoarele modele, preturile o sa fie cu totul altele ! Este o tactica de Marketing, sa atraga clientii.Abia astept Ferrari Dino si sa vad preturile la urmatoarele modele !Frumusetea machetelor DeAgostini consta in modelele romanesti pe care le asteptam cu sufletul la gura si hai sa recunoastem, in modificarile facute de Domnul Panait la ele ! Sanatate si putere !

 • relu said:

  Am si eu o intreb: Cum se num colectia din care face parte aceasta macheta, stiti in ce orase apare si cam cat costa un nr. multumesc

 • Prognosis (author) said:

  Numele colectiei este in titlu. La toate chioscurile de presa in toate orasele…

 • Prognosis (author) said:

  Deocamdata despre aceasta colectie nu se stiu foarte multe detalii decat ca a aparut la nivel national, deci nu este un simplu studiu de piata. Daca ar fi sa ne luam dupa alte tari unde colectia a ajuns deja la numarul 26 atunci putem spune ca va contine multe modele.

  Fiecare numar din colectie va cuprinde o macheta metalica 1:43 cu postament intr-un blister si o revista cu informatii despre model.

  LE: Confirmari despre colectie de la distribuitor

  – colectia va cuprinde 11 numere initial – doar pt atat a fost facut contractul intre distribuitor si producator. Posibil sa fie prelungita insa momentan nu se stie exact.
  – nu se cunosc numerele viitore
  – aparitia este bilunara – o data la doua saptamani – lunea
  – nu exista site de prezentare, info, contact al producatorului – insa vor fi prezentate aici pe http://www.autosworld.eu

 • Prognosis (author) said:

  Urmatorul numar Nr 2 va aparea la chioscuri pe 11 martie 2013 si va contine un Ferrari FXX (conform colectiei din Rusia)

 • Tanu said:

  Reusita macheta, dar vanduta in doua variante.Una dintre ele in postament de prezentare cu capac transparent si care are detalii mult mai multe lainterior si exterior(chiar o piesa in plus la motor).

 • Tanu said:

  Scuze,buna ziua

 • Tanu said:

  Pacat ca suntem tratati iarasi diferentiat.In rest OK.

 • Alexandru said:

  cum as putea sa cumpar primul numar al revistei Ferrari Collection?le-am pe numerele doi si trei,va multumesc,sa aveti o seara minunata.

 • Prognosis (author) said:

  Chiar nu stiu sa raspund la aceasta intrebare. Imi pare rau!

 • Alexandru said:

  am inteles,nu-i nimic,stai linistit,imi pare rau si mie de intrebare.

 • Gabi said:

  care ii mai fain colectia de masini de legenda sau masini de vis ce raspuns aveti?

 • Prognosis (author) said:

  Fiecare are frumusetea ei! Personal agreez masinile romanesti!

 • dsp said:

  cum asi pute aface rost de numerele 2 si 3 ?daca exista cineva c vrea s ale vanda ma abonez la ele… 0742385409 sau dsp4tunnyng y.m.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.