Home » Camioane

4 iulie la Fetești

4 July 2015 3 Comments 4,083 vizualizări

Mari miscari de trupe s-au semnalat la Fetesti in data de 4 iulie 2015 ora stabilita prin protocol.

Coloana de militarizate a armatei române a fost surprinsa de paparații uzi de la cotidianul saptamanal “Luna Modei in Fetești”, care apare tiparit trimestrial in fiecare an de 4 iulie, de Craciun si de Pasti, o data cu pagina de urat felicitari.

Trupele mecanizate se deplasau ordonat haotic in zona din preajma padurii de la marginea lizierei de capsuni si musetel cultivate de Cooperativa Gradinarul Vesel din Fetesti.

Au fost identificate o serie de manevre nenite sa intimideze adversarii si sa etaleze forma militara detinuta de trupele 1/43 mobilizate in scopul recastigarii increderii in fortele armate proprii. Ostasii s-au dovedit increzatori in populatie. Se asteapta si reciproca.

Dintre vehiculele manevrate cu iscusinta de catre militarii priceputi, s-au remarcat vechile camioane Bucegi cu tractiune integrala sau partiala. De asemeni reporterii au sesizat prezenta indubitabila a comandantului suprem adus cu forta din placere pentru a participa afectiv la emotionantul moment. El a venit cu un Aro 243 preparat special pentru aceasta vizita de lucru si pretenie cu armata.

Din elicopter au mai fost observate pitite printre tufisuri si pomi ormaneltali de sezon, diverse Aro M 461. S-a remarcat absenta totala a vestitelor TV, dar se pare ca acestea au fost retinute la granita pentru trafic de piese de schimb produse pe sub mana de catre DeAgostini Romania.

Coloana oficiala s-a incheiat cu un vestit DAC ce tracta un tun sovietic din anii de glorie. Am aflat de la un ostean al patriei ca la Atelierele PanArin se mai pregatesc cateva masini militare, dar la care se lucreaza in mare secret din cauza lipsei de piese pe piata concurentiala.

3 Comments »

 • Prognosis (author) said:

  https://www.facebook.com/groups/827418307268366/

  Grup dedicat lucrarilor mele 3D print

 • aliasbuju said:

  buna…am si eu un tun dinala…daca va intereseazaaaaa…i-ar sta mult mai frumos in colectia dv.

 • Prognosis (author) said:

  cu placere, multumesc

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.