Home » Prezentari

Aro 242 – DeAgo revista 53

25 September 2013 2 Comments 3,765 vizualizări

Gratie amicului Badea Silviu am orimit si eu macheta aparuta astazi in colectia DeAgostini, revista numarul 53.  Foarte asteptata macheta, mai ales de catre mine, care pe baza modelului cabinei am creat numeroase utilitare ARO din trecut dar modificand din greu si cu multa truda cabinele de 240. Daca le-as fi avut in acele vremuri, mult mai usor as fi lucrat unele din modele mele din trecut. Am realizat in tot acest timp ARO 320C, Aro 320C camioneta cu obloane, si inca una la fel, Aro 320 cisterna. Cu acest model aparut astazi, am multe planuri de lucru a machetelor din trecut. Depinde cum ne descurcam cu bugetul, caci vise am destule…

Cat despre macheta aparuta astazi nu am decat aprecieri. DeAgo a inceput sa faca lucruri frumoase pentru colectionari din Romania si doresc sa-i multumesc lui Iulian Pintea pentru interesul acordat. Macheta este foarte ingrijit lucrata, curata si fidel realizata. O recomand cu caldura tuturor pasionatilor de machete romanesti!

Bravo DeAgo, vezi ca se poate si bine?

2 Comments »

  • Silviu said:

    Draga prietene Arin, e o placere pentru mine sa te ajut cumva. Macheta este luat de le ebay inca de acum 6 zile, una pentru mine, caci numai aveam rabdare, si una special pentru tine. E un dar marunt pentru un om mare plin de talent. Iti urmaresc realizarile si caut sa te ajut cat pot ca sa vad colectia crescand. DeAgostini ar trebui sa aprecieze ceea ce faci si din toata maretia lor ar putea sa te jute cu baza materiala pentru transformarile tale. E o nimica toata pentru ei, mai ales ca nu esti un miliardar excentric. Din partea mea eu consider ca esti un deschizator de drumuri. Multe din machetele aparute la deagostini sunt si ca urmare a muncii tale de manufactura, care a demonstrat ca sunt cerute aceste machete. Macar atat bun simt sa posede si ei si sa iti trimita machete brute pentru prelucrare. Numai cate rebuturi au, ai putea face minuni din ele. Dar sunt zgarciti si avari.
    Voi mai trimite machete atunci cand voi simti ca nu le poti avea. Asta pentru ca in ultima vreme am vazut ca nici pe cele curente nu le-ai luat si a scazut numarul unicatelor realizate, semn al declinului economic din tara. Sper sa nu te simti jignit de darul meu. Ar trebui ca si alti iubitori de frumos cu ceva finantari sa te mai ajute cu cate o macheta de baza. Sunt sigur ca vor iesi minuni din mainile tale.
    Mult noroc, sanatate si putere de munca
    Silviu Badea

  • Prognosis (author) said:

    Silviu, nu am cuvinte sa iti multumesc. Promit sa realizez cat mai multe machete pe baza ei. Am multe planuri, sanatate si buget sa fie, ca dorinta am, dar stii cum e, intre dorinta si putinta e cale lunga!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.