Home » Camioane, Tunare Masinute

A venit mașina de carne

17 January 2014 One Comment 4,486 vizualizări

“-A venit masina, a venit masina!

-Ce-a adus?

-Adidasi  si salam de soia. Mi se pare ca si tacamuri!

-Vin acum, imi tii rand?”

………………………………………………..

O discutie banala, din vremuri apuse, intre doua vecine, de la ferestrele apartamentelor! Oare cine nu isi aminteste de masina de carne, ce de indata ce aparea la coltul blocului, cum se auzeau de la un geamuri cate o discutie ca cea de mai sus? In spiritul acelor vremuri, masina sosita de la Sibiu pentru imbunatatiri, a trecut prin Atelierele PanArin.

La aceasta macheta au fost inlaturate o parte din neajunsurile producatorului. A fost rezolvata problema buteliilor de aer care au fost gandite si montate invers, cu gaurile de turnare in sus (tipic chinezesc). A fost gaurita cabina si s-a montat inca un stergator de parbriz. A fost vopsita treapta cabinei. A fost corectat carligul de remorcare. S-au montat numere de inmatriculare si decaluri specifice frigoriferelor acelor vremuri. S-a facut cu negru garnitura retrovizoarelor. S-au corectat manerele usilor. S-au confectionat si montat sorturi la rotile posterioare. La final, postamentul a fost si imbunatatit ca si imagine! (S-au inlocuit suruburile stupide cu cap triunghiular, deosebit de proaste)…

Dupa testarea la magazinul din localitate, masina a fost incarcata si pleaca la Sibiu cu primul transport de pui de Avicola Slobozia.

One Comment »

  • tiberiu said:

    asa ceva vinde la greu un baiat din drobeta turnu severin…

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.