Home » Camioane

SR DAC cu directie activa

27 October 2017 No Comment 1,429 vizualizări

Din ce in ce mai greu cu vederea, abia mai disting lucruruile. Asta nu m-a oprit sa proiectez directie activa pentru camioanele SR Bucegi/Carpati pe care am inceput sa le realizez la scara 1/24. Speram ca la aceasta scara sa pot vedea ce luycrez. Dina pacate, nici lupa de la calculator si nici cea de la atelier nu prea ma mai ajuta. Totusi nu vreau sa cad in depresie si ma incurajez asa cum pot. Trebuie sa fac operatii de schimbare de cristalin. O cataracta severa rezultat al diabetului ma obliga la operatii costisitoare. Un singur cristalin de cea mai slaba calitate costa 1500 de lei…. asa ca…. ne vedem de viata inainte. Ca inainte era mai bine…. Cat mai pot vedea.

Pana la urma urmei, inca nu mi-am pierdut directia. Drept pentru care, realizez una printata 3D, in speranta ca dedicatia mea va readuce pe directia cea buna pe cei care m-au trrcut deja la nefuntional/neimportant/necautat….

Directia realizata de mine, nu imita suta la suta pe cea avuta de celebrul camion. Si asta poentru ca am cautat sa fac un sistem care sa poata fi printat si care sa poata fi montat nu cu dificultate pe machetele ce voi mai realiza. DACA voi mai realiza!

Hai sa “ne vedem” sanatosi!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.