Home » ARO, Tunare Masinute

Al doilea ARO 243 DeAgostini – POLITIA

28 March 2012 No Comment 3,939 vizualizări

In aceste zile am continuat transformarea celui de al doilea ARO 240 militar, in ARO carosat 243 de politie. Daca primul era al lui Alex88, acesta apartine colectiei mele. Am lucrat la el dupa aceleasi metode si cu aceleasi materiale descrise in pagina primului model al lui Alexs88. La aceasta macheta am decis sa las roata de rezerva la locul ei pe usa din spate, pentru ca am vazut la Calarasi un astfel de vehicul. Ca urmare, am inmatriculat vehicului conform judetului Calarasi.

Cu aceasta ocazie am confectionat girofare pentru ambele vehicule, folosind ca materie de baza niste resturi de la kiturile de casute de la diorama mea, rame care aveau un profil adecvat formei de girofar. Pentru fixarea deasupra capotei masinii, am folosit capse de capsat hartia,  4 bucati la un girofar, cate doua la fiecare capat, imitand suportul din teava pe care se sprijina girofarele mari, moderne.

Tot cu aceasta ocazie, am definitivat proiectul de inscriptionare cu siglele si desenele vehiculelor de politie. Am lucrat in Corel si am printat cu cerneala pe hartie alba, autocolanta, care a mers de minune la aceste vehicule albe. Pentru alte culori de masini nu s-ar fi pretat coala alba. Pana la urma urmei, masinuta a iesit bine, oricum, mult mai bine decat era originalul DeAgo. Ma gandesc sa printez si mini-sigla ARO de pe botul masinii, de pe capota. Asta insa dupa ce ma voi lamuri ce fac cu machetele ARO M461 achizitionate astazi… si care au mari carente si probleme de rezolvat pentru eventuale transformari.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.