Home » Colectia AUTO

AlfaRomeo 156 Burago

23 August 2013 No Comment 2,438 vizualizări

Patrulele de politie din Slobozia Mica au fost dotate cu o masina Alfa Romeo 156 Burago, adusa special din Italia pentru a sprijini activitatea de control rutier destabilizata de migratia de vara constituita cu prilejul inmormantarii de sezon. Subiectul atat de aprig si intens mediatizat de presa din Romania, nu putea scapa din area modelistica. Asadar, masina sosita in ajutorul politistilor din Slobozia Mica, a trecut imediat prin Atelierele PanArin pentru adaptari si imbunatatiri.

Astfel, la interior a fost montat un volan negru si aparate de bord stralucitoare. Oglinda retrovizoare a fost evidentiata cu negru si lampa de la luneta a primit lumina rosie ! La exterior au fost colorate cu galben semnalizarile fata/spate, s-au montat faruri de ceata, oglinzile laterale au fost vopsite cu negru si au primit reflectorizant stralucitor. Lampile spate au primit si albul de mers inapoi. Grupul girofar a fost vopsit in culorile corecte si au fost corectate petele de albastru de pe banda alba decorativa. Sub sasiu, motorul si esaparea au fost evidentiate cu argintiu. Parbrizul si luneta au primit chedere negre. Dupa inmatricularea provizorie cu numere de MAI, masina a plecat in prima misiune de patrulare in mare viteza pe sectorul de autostrada aflat in observatia politistilor locali.

Astfel s-a dovedit colaborarea eficienta dintre politia din Romania si cea din Roma-Italia! Cu putina migala si atentie, chiar si un Burago se poate transforma dintr-o jucarie frumoasa, intr-o macheta superba, care va sta la loc de cinste in colectia noastra. Deocamdata este pozitionata strategic pe birou, in fata monitorului!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.