Home » Colectia AUTO

Amintiri din copilarie

26 January 2016 No Comment 2,385 vizualizări

Volkswagen T1

Foarte tare macheta. Imi aminteste de un episod al copilariei!

Capatasem una de cauciuc,  (ca cea din imaginea 2),de la o nemtoaica pe plaja la Radio Vacanta pentru ca am avut grija de copilul ei cat facea ea baie in mare. Cam o saptamana. Cand au plecat mi-a dat aceasta jucarie si o punga cu guma si ciocolata.

Eram cel mai fericit. Acasa mi-am luat bataie pentru ca nu m-a crezut mama ca e cadou si in plus se temea ca un dar de la o persoana din afara o va face sa piarda serviciul. Lucra in cadrul armatei ca PMC si avea frica de securitate. Drept urmare a aruncat-o la gunoi.

Cum a plecat de acasa am fugit la gunoi, am rascolit dupa ea, am salvat-o si am tinut-o ascunsa vreun an de zile. La o vreme a uitat si am inceput sa o scot la joaca.

Dar, a avut nefericirea ca un golan mare din cartier sa dea cu piciorul in ea. A zburat in aer si a cazut drept intr-o gura de canalizare fara capac din spatele blocului.

Am disperat, am coborat dupa ea dar jos curgea apa navalnic si nu am avut ce sa fac decat sa vin acasa plangand…

Nu am uitat niciodata aceasta jucarie pentru care eram invidiat in tot cartierul Filimon Sarbu din Constanta! Poza asta mi-a rascolit sufletul. Nu cred ca ma voi maturiza vreodata! Tare as dori sa o am din nou.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.