Home » Tunare Masinute

Armata e cu noi – FABRICAT in Ialomita

27 September 2013 No Comment 3,848 vizualizări

Pentru a asigura paza si protectia obiectivelor importante din Sloboxia, trupele locale alcatuite din doi militari, au fost in mare secret dotate cu un vehicul militar din generatia ARO 243, modificat special pentru misiunile de patrulare in zona de conflict. Cum “Fabricat in Ialomita” a fost sarbatorit cu mare pompa, meseriasii de la Atelierele PanArin s-au intrecut pe sine in munca cinstita de manufacturare a modelelor clasice romanesti, marea lor majoritate UNICATE, in speranta ca marca Prognosis va face cinste productiei Ialomitene de … arta machetistica. Vorba ceea “nimeni nu-i profet pe strada lui“, chiar daca ceea ce se fabrica la Atelierele PanArin din Sloboxia, este recunoscut pe plan mondial, pe aici, pe la noi, arta nu are valoare decat daca reflecta țâțe și funduri ori mici si bere in peisajul logistic cultural…

………………………………………………………………

Aro 243 a fost prezent peste tot pe unde soldatul roman isi taraia bocancii grei si uzati si kalashnikovul performant atarnat langa rucsacul cu conserve. Masina noatra a fost dotata in spiritul acelor ani, cu canistre de rezerva carburant, lopata pentru interventii si instalatie radio performanta.  Pe usa din spate a fost montat un suport cu roata de rezerva si luminozitatea suplimentara a fost asigurata prin montarea unui reflector suplimentar pe partea soferului.

Baza transformarii a fost o macheta DeAgo, canistrele sunt din forex si lopata home made este din tabla de alama si sarma de cupru. Cum toate astea sunt lucrate de meserisii Atelierelor PanArin din Sloboxia, se cheama oare ca sunt “Fabricate in Ialomita” ??? Da! Inca un unicat Fabricat de Arin Panait, marca mai cunoscuta decat Ialomita!

Multumim pentru aprecieri!

“Intr-o lume bantuita de crize,

ultimii mei sapte agenti secreti,

pe care cu greu ai mai pot plati,

maine, la amiaza, ma vor parasi!”

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.