Home » ARO, Prezentari

ARO 10 Spartana, mai nene, e prima oara cand zic – Bravos DeAgo

19 December 2013 No Comment 3,925 vizualizări

Ptiu’ fir-as sa fiu de carcotas! Nu am ce zice de rau despre creatie si proiectare. Caut sa fiu corect si impartial. Tin cont de pret, de tara de rahat in care se comercializeaza, de dificultatile de productie… Deci, la capitolul proiectare/realizare, jos palaria. E cea mai reusita/detaliata macheta de masina romaneasca de pana acum… Bravos inginerilor!

Dar da-o Dracului de mana de chinez la montare! Plina de superglue si pete de vopsea, stopuri strambe, vesnicul dezinteres pentru curatenie la locul de munca si in activitate! Asta pentru ca am primit un exemplar gratie unui bun amic@ Cu par de pisica sau de ce Naibi lighiona o fi incastrat cu superglue la stopuri! Ce e bre la voi acolo? Gradina zoologica?

………………………………………………………….

Despre macheta ca si creatie NUMAI DE BINE (pentru prima oara in viata mea de DeAgostinian consacrat deja)… Detalii la greu, bord frumos, jante superbe. Suportul rotii de rezerva mult mai detaliat si mai simpatic. Putin prea inclinat parbrizul (spun unii), dar eu am vazut pe viu masina originala, si chiar imi placea ca pot lasa parbrizul la pozitia convenabila ca sa nu imi intre muste in ochi in mers. Asa ca nu se pune! Oricum, vara mergea, dar pe ploaie, intra apa peste tot. Pe la parbriz mai ales…

Sincer, trecand peste neglijenta la montare a muncitorului galben, trecand peste faptul ca am asteptat mult sa vad o macheta DeAgo in suport cu clopot, desi la pretul asta toate trebuiau sa fie prezentate asa, dau proiectantului o nota mare si ii urez sa o tina tot asa. Merita laude fara discutie! Incomparabil cu primul ARO 240 DeAgo!

Revista insa… vai mama! Redactorii lui peste fiert! No comment! Pacat de munca si de realizare, daca nu se da o corectura la tipar! Bai editorule care esti, baga ochiul si vezi ce scriu documentaristii matale! Mai da-i afara, fa ceva! E pacat frate! In rest, numai de bine! As zice Bravos DeAgostini, dar ma abtin! Chiar asa nu am ajuns de rau!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.