Home » ARO, Tunare Masinute

Aro 240 – încă un vânătoresc

4 July 2012 8 Comments 4,050 vizualizări

S-a deschis sezonul de vanatoare la Covrigu, si drept urmare AVPS Slobozia Mica a cerut Atelierelor PanArin prepararea a inca unui vehicul, cu care inspectorii vanatori sa poata patrula in teritoriu, pentru descoperirea si prinderea braconierilor.

Drept urmare, s-a trecut rapid la pregatirea unui vehicul tot-teren pentru AVPS.

S-a folosit un model DeAgostini Aro 240, venit cam ramolit prin posta, fara roata de rezerva, cu axele indoite si mobilierul varza.

Din ele, specialistii de la Atelierele PanArin, au reusit sa incropeasca un vehicul utilitar exceptional. S-a ales varianta decapotata, pentru o vizibilitate mai buna in teren. Fireste ca pentru vremea ploioasa, s-a confectionat o rama suport, peste care se poate intinde repede o prelata.

S-au montat si proiectoare pentru urmaririle de noapte. Farurile au fost protejate de crengile din padure cu ramforsajul de la un ARO 10, caruia i se va atribui o alta functionalitate in curand. Vehicului a fost deja livrat AVPS Slobozia Mica, iar inspectorii au plecat in prima misiune, dupa care s-au oprit la Conacul de la Covrigu, unde au servit masa impreuna cu Guvernatorul si asistentii sai.

8 Comments »

 • Emanuel said:

  Fiti amabil, as dori si eu sa fac cateva numere romanesti, cum le realizati? Multumesc frumos!

 • daniel234 said:

  Si eu as dori sa stiu doar fontul pe care il folositi

  Imprimarea se poate face pe foaie autocolanta alba (se gaseste la librarii si este destul de ieftina) singura problema este grosimea acesteia, ceea ce inseamna ca nu se poate folosi prea bine daca vrei sa pui o imagine pe macheta (acolo e buna coala decal, dar este destul de scumpa)

 • Prognosis (author) said:

  Pentru numere folositi http://www.licenseplates.tv/romania_euro_license_2027.html

 • Prognosis (author) said:

  Fontul este Arial Bold

 • Emanuel said:

  Multumesc frumos, sa inteleg ca se genereaza pe site numarul, salvam poza si se imprima. Dar la ce dimensiuni si cum scoateti dumneavoastra sa se incadreze pe macheta?

 • Prognosis (author) said:

  Folosesc Corel si micsorez in el la dimensiunea pe care o masori la masina ta

 • daniel234 said:

  Va multumesc de informatii

 • Emanuel said:

  Pacat ca nu le am cu corelu si nu stiu sa-l aplic. Oricum Multumesc pentru informatii!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.