Home » Prezentari

ARO 244 DeAgostini

13 March 2013 2 Comments 7,591 vizualizări

Pot sa spun ca este una din cele mai reusite machete realizate de DeAgostini pentru Romania. Si foarte asteptata de iubitorii de automobile clasice romanesti, revista vine cu un exemplar de nota 10. Frumos lucrata, chiar ingrijit pentru modul specific DeAgostini, macheta prezinta detali conturate si acuratete in montare. Macheta se preteaza la multe tunari, mai ales pentru faptul ca a fost atat de prezenta in toate intreprinderile si institutiile din Romania. Pentru prima oara zic din toata inima “BRAVO DeAgostini”, si recomand tuturor sa profite de moment si sa cumpere macheta ce nu poate lipsi din vitrina unui pasionat de automobile romanesti. Acum un an de zile, cand incepea sa se intrevada posibilitatea unei colectii de automobile romanesti, simteam ca speranta multor colectionari tinde sa devina realitate. Iata ca DEAgostini a implinit acest vis, pentru care le multumesc. Bune, rele, sunt ale noastre, ale romanilor si a mandresc cu ele. Bravo Piniuli (Pintea Iulian), ai dus unde trebuia colectia si ai facut lucruri bune pentru noi, romanii de la capatul lumii! In ceea ce ma priveste am o lista intrega de programari pentru ea, si prima va fi masina de politie!

2 Comments »

 • tudor said:

  Una buna de la DeA…insa totusi, calitatea e sub ARO 243. In primul rand farurile au bavuri , si bara e prea jos plasata. In rest bine ca nu are pete de lipici si alte magarii, desi se pare ca totusi vopseaua alba e cam greu de lucrat cu ea. Apreciez insa stopurile si semnalele bicolore, roata de rezerva cu husa cutata, insa parca masina are rotile cam mici.
  Alt lucru de apreciat este faptul ca in sfarsit au pus numar de Arges. Numar care trebuia sa fie si pe alte ARO sau DACIA din colectie , deoarece e judetul de provenienta. Acum astept cu interes si camioneta 320 , care probabil va fi in jurul NR 48-50, daca luam intervalul de aparitie in colectie al ARO ( 2-14-20-31-39). Oricum, e de apreciat aparitia acestei machete. De asemeni pe numar se vad bulinele de ITP.

 • Butnariu Cristian said:

  Increzator si putin orbit de laude, nu am mai fost asa atent cand am luat modelul(ca un fraier).Surpriza ! La examinarea directa, bara dr. spate lipsa, pasajul rotilor deformat din cauza vopselei groase(scurse), mare lucru insa, farurile(singura chestie la care am fost atent),sant in regula !Si mie i-mi par rotile cam mici, dar asta este . . . Dl. Panait insa reuseste(inca o data),sa ne bine-dispuna ! Frumoasa politista !
  Mirare mare, despre Ferrari ! Nimic(fara prezentare) . . . ?
  La Bucuresti, multe chioscuri au primit doar cate o bucata . . . . !
  Am gasit pana la urma si am apreciat chestia, pe revista scrie 20 lei si pe un abziehbild scria cu litere de-o schioapa 99 lei, super-oferta sau ce naiba scrie !
  Sant curios la cat vor ajunge numerele de la peste 6 ?

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.