Home » Tunare Masinute

ARO M461 DeAgostini – carosare 2

18 June 2013 No Comment 2,358 vizualizări

Published on: Apr 27, 2012

Pana la urma am ales sa vopsesc M461 carosat in culorile Postei Romane de dinainte de revolutie. O culoare destul de dificila. Am schimbat spray-ul sintetic cu unul acrilic, aceeasi nuanta si acoperirea s-a facut ceva mai bine, desi in vreo trei straturi, s-au cam estompat detaliile, dar merge. Sigur, nu mai vopsesc nimic cu galben taxi.

Parbrizul matuit l-am indepartat cu ajutorul frezei si a unui spiral de 0,5 mm diametru, cu care am dat o gaura langa alta si tot cu el am decupat racind-ul mereu in apa ca sa nu topeasca materialul destul de moale. Am confectionat alt parbriz si geamurile la portiere din material de la blisterul jucariei. Cel de pe capac e mai gros si mai usor de montat. Geamurile la partea carosata sunt din resturi de pe la casutele de trenulete. Stergatoarele de parbriz si manerul la usa din spate le-am confectionat din capse pentru hartie. Antena radio este un piciorus de LED ascutit cu smirghel. Bordura de delimitare dintre acoperis si caroserie, practic santul pe care se scruge apa de ploaie, este facut din aţă macrame dar cred ca merge din mesina de pescuit mai bine.

In final am inca o piesa la colectia de 4×4. Nu arata el perfect ca cel de fabrica, dar nici cele reale nu arata impecabil decat in magazin…

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.