Home » Editorial

Atelierele PanArin Slobozia – Retrospectiva 2014

20 December 2014 3 Comments 7,059 vizualizări


Si uite asa, inca un an a trecut peste mine, cu zile bune, cu zile rele, cu prieteni, cu dusmani, cu laude si cu critici.

Puse in balanta, carcotelile catorva rautaciosi nu fac cat o ceapa degerata. Bucuria de  oferi celor din jur realizarile mele, satisfactia de a lasa ceva in urma mea, altceva decat barfa si critica, implinirea lucrurilor originale si bine facute, marca PROGNOSIS in esenta, toate aceste realizari imi spun ca nu am trait degeaba.

Mai cu seama proiectul Bucegi, visul meu de ani de zile, anul acesta a prins viata. Multumesc si echipei mele de proiectanti 3D fara de care nu as fi putut intr-un timp asa de scurt sa fac atat de multe.

Anul 2014 aduna in palmaresul meu peste 150 de lucrari originale, multe unicate si multe vise implinite. Multe din lucrarile marca Prognosis au plecat peste hotare. Unele chiar au trecut oceanul si au ajuns in America. Doua sunt chiar in Japonia. Fapte cu care ma mandresc, caci la urma urmei, vorbele zboara, se uita, dar lucrarile mele raman! La multi ani dragii mei sustinatori! Multumesc ca sunteti alaturi de mine, multumesc celor care m-au ajutat si doresc tuturor ceea ce imi doresc mie! Sanatate, ca restul se face cu munca!

3 Comments »

  • misu said:

    felicitari la maxim La multi ani cu sanatate si bucurii! ce bine ar fi fost, pentru noi, copiii nostri, chiar tara, daca ati fi fost maneger la un astfel de “atelier” real, dupa cum spuneti! JOS PALARIA!

  • Konrad Szwab said:

    M-am uitat pe poze si sint foarte, foarte frumoase realizarile Dvs. Sint mindru de un asa compatriot.

    Cu respect din indepartatul Houston,

    Konrad

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.