Home » Prezentari

Austin FX4 – DeAgostini colectia TAXI

14 March 2012 2 Comments 1,984 vizualizări

Graţie bunăvoinţei amicului meu din Craiova, am primit aceasta machetă reprezentativă pentru comunitatea taximetristilor din Londra și atât de îndrăgită în filmele Britanice.

La prima vedere, macheta arată mult mai bine și mai îngrijit lucrată decât colecția De Legendă, devenită deja legendară prin lipsa de preocupare a firmei vizavi de calitatea machetei comercializată. Ca primă observație pertinentă, am remarcat imediat in cabină un retrovizor din material… transparent. O fi o modă nouă în Anglia pentru ca șoferul să vadă și prin oglindă… Apoi, stopurile pe spate sunt empiric xerigrafiate, anormal fără rama nichelată caracteristică, par a nu fi de acolo. În rest totul e ok. La revistă însă, limba română le joacă feste grecilor. Referitor la ușa portbagajului, evident diferită prin faptul ca se deschide de sus in jos, băieții de la redactare/tehnoredactare au, comis o inversare tipărind varianta cu ușa care se deschide de jos în sus… O fi un model nou de care nici englezii habar nu au?

Acum să vedem ce apare la numărul viitor, căci în poză pare o machetă lucrată în sfarșit pe altă culoare a plasticului turnat la interior…

2 Comments »

  • Nicolae Mihail said:

    Unde apare colectia cu taxi???? in Bucuresti nu am vazut.

  • Prognosis (author) said:

    A fost o editie de test in Craiova!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.