Home » Camioane, Tunare Masinute

Auto-atelierul Roman Diesel 1/43

18 May 2014 No Comment 5,306 vizualizări

Desi transportul public in Sloboxia lasa de dorit, Guvernatorul regiunii, dl. Stroica (Pere Stroica), a cerut Ateliereleor PanArin pregatirea unor vehicule de interventii in ideea ca undeva, candva, cineva, cumva o sa intervina in folosul populatiei locale adaugand utilitatea publica atat de necesara in Mini Sloboxia. Inceput cu ceva vreme in urma, proiectul a stagnat o vreme din lipsa de piese. Iata insa ca acum masina de interventii a fost realizata, ea fiind o replica a autoatelierului care dota candva autobaza de tramvaie din Constanta. Acest atelier mobil, era dotat cu priza si generator, strung, aparat de sudura, menghine si aparate de taiat metal, precum si alte scule si unelte necesare interventiilor la tramvaiele avariate in traseu.

Cabina si sasiul provin de la alte machete donate de bunul prieten din Franta, Sebastien Constantine. Duba este realizata pe sasiul modificat conform dimensiunilor necesare, din Forex si ABS de diverse grosimi. Acum, sigur va trebui sa realizam si vestitul vagon de tramvai V3A in varianta 1/43. Mai ales ca avem sine la scara zero…

Macheta nu este de vanzare! In fapt, din machetele lucrate pentru colectia mea… nu se vinde nimic. Arin Panait nu vinde machete. Rostul meu nu este acela de samsar sau de comerciant.  Eu tunez sau execut machete modificate NUMAI cu materialul de bază al clientului! Ce lucrez pentru colectia personala NU SE VINDE!

Pentru tunari, modificari de machete, revopsiri, va rog sa ma contactati pe mail.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.