Home » Camioane

Roman autoatelier interventii mecanice

15 March 2016 2 Comments 5,701 vizualizări

Roman duba mica Published on: Jun 24, 2014

Profunda dezvoltare multilateral dezvoltata a comunitatii din Sloboxia, a generat cresterea natalitatii la pensionari o data cu scaderea varstei de incadrare de la 55 la 65 de ani lumina. In acest contecst, guvernatorul mult iubit, tovarasul Stroica, (Pere Stroica), a convocat o sedinta extraordinaratata in care a propus pe ordinea de zi sa se munceasca si noaptea la realizarea unui autoatelier cu bena, masina care sa satisfaca necesitatile echipelor de interventii de la intreprinderea de transport local. Mobilizati si insufletiti de spiritul conducator al guvernatorului, muncitorimea s-a activat si a trecut de la somn la odihna, provocand intarzieri in realizarea planului cincinal la export. Motivele principale au fost in primul rand prelugirea concediilor maternale pe perioada rectificarii bugetare pe linie farmaceutica. Intr-un final apoteotic, camionul a fost desavarsit si prezentat guvernatorului consternat ca tot pe Constantza a fost inmatriculat. La prezentare muncitorii in delir au scandat entuziastmati ura. Numai unul nu striga, dar el ne-a asigurat ca are ura in sufletul sau nevinovat.

Dupa vernisaj, camionul a plecat cu butoaie cu apa la sinistratii de pe Valea Magrisului cu Lapte. In urma scandalului, guvernatorul a dispus inceperea urmaririi penare a furnizorilor de echipamente pentru industria locala Sloboxia, afectata si ea pe seara de criza din domeniul farmaceutic.

Articol din Cronica FanFan de luni 24 iunie 2014

2 Comments »

  • costin said:

    De unde aveti aceste machete ROMAN?

  • Popescu Dan Catalin - Cassin said:

    Imi pare rau ca esti bolnav. Iti urez multa sanatate si sa te intorci cat mai repede cu noi realizari. Urmaresc postarile tale cu mare placere inca de la inceput. Dau o nota aparte acestui forum. Cu respect, Dan Catalin

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.