Home » Camioane, Tunare Masinute

Autobasculanta Roman diesel

1 February 2015 6 Comments 7,337 vizualizări

Gogule, probleme mă?

Nu, nici o problemă de nerezolvat pentru meseriasii de la Atelierele PanArin care au primit ordin sa execute o autobasculanta usoara, atat de necesara lucrarilor de intretinere in Slobozia Mare. Folosind o macheta donatoare frigorifica deteriorata, diverse materiale de prin magazia atelierelor si multa abnegatie si devotament, muncitorii au reusit sa incropeasca un vehicul necesar garajelor locale. Pentru moment masina a fost distribuita intreprinderii locale de gospodadire comunala, dar de indata ce vor sosi inscrisurile cu sigla ȘCOALĂ, mașina va fi destinată instruirii soferilor profesionisti din Slobozia Mare.

Referitor la pistonul basculantei, am ales aceasta varianta de montare din considerente tehnice la scara. In materie de machete, un cilindru in trepte este greu de facut. Solutia pentru a monta totusi un cilindru a fost inspirata tot de o basculanta fabricata in Romania…. Nu intotdeauna se pot gasi solutii perfecte la machetele la scara. Unele piese nu se pot face in regim casnic. Nici marii producatori nu fac cilindri in trepte la machetele mici! Posibil la alta scara sa se poata face!

Urgenta numarul unu in pragul primaverii, este aceea de a asigura baza materiala si de personal pentru lucrarile de intretinere a orasului minunata Sloboxia. Deoarece Autobaza SRS a capatat amploare, este necesara pregatirea soferilor profesionisti, pentru instruirea carora a fost fondata Scoala de Soferi Prognosis. Un prim camion inmatriculat sub aceasta sigla a fost distribuit azi instructorilor, care au inceput pregatirea unui prim lot de soferi la Sloboxia.

Published on: Mar 5, 2014 @ 17:59

6 Comments »

 • Petrea said:

  Nu mai am cuvinte.. o bijuterie superba felicitari!!

 • Prognosis (author) said:

  Cabina aia e facuta de fabrica, de Iulian Pintea in China, e stas…

 • Alex said:

  Nenea Ovidiu, eu inteleg ca matale trebuie sa te descarci cumva de energia negativa, dar cabina aia e facuta de fabrica, este asa cum trebuie sa fie… asa ca scuteste-ma te rog. Macar sa fie obiective comentariile, nu asa ca sa ne dam specialisti.

 • Prognosis (author) said:

  Eh, imi cauta cusur, nu are ce face!

 • Alex said:

  Un invidios obsedat, confuz si idiot! Feriti-va de el ca e mama prostilor!
  L-au dat astia afara de peste tot! Cica face un Bucegi ca sa va contreze!

 • green_ice said:

  Felicitari pentru realizare!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.