Home » Colectia AUTO

BMW X6 M automobile de visss

14 July 2014 3 Comments 3,395 vizualizări

Dupa cum ziceam, am programat iesirea la posta azi… la ora 8 dimineata am crezut ca va fi mai liber la ghiseu…. Aiurea, erau 15 persoane la un singur ghiseu. Cald, transpiratie, era unul la coada care nu mai trecuse pe langa apa de pe vremea lui Ionascu, damf  ingrozitor. Dupa o juma de ora am decuplat si am batut la usa dirigintei, care foarte amabila, m-a rezolvat cu coletul in 3 minute. Fericit plec spre magazinul de chimicale sa iau nitrodiluant pentru magaoaia de BMW 1/18, zic eu ca se scalda in vreo trei litri la cat e de mare. Pe drum o taraba. La taraba imi ia ochii un BMW  cu revista Automobile de vis nr. 21, asa ca am sacrificat 26 de lei caci imi parea frumoasa. Ghinionul meu e altul. Ajuns la chimicale, stupoare, un litru de niotrodiluant s-a facut 16 lei. La naiba, daca am luat masinuta nu mi-a mai ajuns de trei litri. Am luat numai unul. Sa vedem cum naibi decapez eu magaoaia 🙂 Dar a meritat macheta. Imi place la nebunie. Nu scriu mai mult ca iar ma linseaza profesionistii in materie. Asta e, nu sunt miliardar sa imi permit numai machete scumpe. Si daca macheta imi place, treaba mea. Asa ca iar am facut afirmatii zguduitoare. E frumoasa! Na, linsati-ma profi!

3 Comments »

  • Stefan said:

    Superba piesa pentru colectia dumneavoastra.As dori sa va pun o intrebare de unde procurati materia prima pentru machetele de camioane?Sau mai bine spus de unde cumparati macheta pe care o modificati?Va multumesc. Cu respect Stefan.

  • Prognosis (author) said:

    http://arin.panait.net/informatii-utile/

  • Stefan said:

    Va multumesc si imi cer mii de scuze daca v-a deranjat intrebarea mea.Eu am fost informat recent de site-ul dumneavoastra si nu am avut timpul necesar sa citesc toate postarile dumneavoastra.Dar din cate am vazut sunteti un maestru intr-ale modelismului.Inca odata va rog frumos sa ma scuzati.Cu respect Stefan.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.