Home » Camioane

Bucegi-1/16-camionul nr 50

24 October 2017 No Comment 4,692 vizualizări

Published on: Oct 20, 2015 @ 16:30

SR 114 scara 1/16  este camionul Bucegi cu nr. 50 realizat de mine. Mi-am promis ca de ziua mea sa imi fac un cadou mai special cu care sa personalizez aceasta realizare, al cincizecilea camion Bucegi facut de mine.

Lucrarea nu a fost usoara, dar nici grea. Nimic nu este greu atunci cand iti place ceea ce fac. Si nu o fac pentru statui sau pentru omagii. Fac pentru mine, fac pentru ca imi place.

As lucra mai mult. Am multe proiecte in minte, pe hartie si in calculator. Sanatatea, bugetul, timpul si locatia nu imi permit insa prea multe. Atat cat pot insa, voi continua sa realizez. Nu iau nimic cu mine in lumea de dincolo si cu atat mai mult vreau sa las ceva in urma mea. Sunt fericit ca pionier in aceasta lume minunata a machetelor. Am inceput cu modificarea machetelor DeAgostini si am ajuns sa produc camionul Bucegi in cat mai multe variante. Sunt mandru de realizarile mele si nu regret nimic.

Toate machetele de camioane Bucegi realizate cu ajutorul printerului 3D vor putea fi vazute pe viu  la Festivalul Stiintei SciK!DS, pe 24 si 25 octombrie 2015, la Mall Promenada din Bucuresti.

Va astept cu simpatie@

Mai multe poze in albumul de pe facebook in grupul consacrat lucrarilor mele 3D.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.