Home » Camioane, Tunare Masinute

Buget de criza la Sloboxia Mare

2 April 2014 No Comment 2,315 vizualizări

Gazul se ieftineste la Sloboxia Mare – stire preluata de la Agentia MediaVax!

“Potrivit relatarilor zurnalistilor de la cortidianul Ostenitor, in sedinta de buget a Consiliului Guvernator al regiunii Ialomixta de saptaluna curenta, in data de 1 aprilie anul respectiv, a fost despaturita sedinta pentru votarea bugetului de criza intru buna perpetuare a traditiei autohtone. Astfel, potrivit sursei citate, bugetul local a primit cateva lovituri sub centura de castitate si a fost aprobat in unaintimitate de catre Guvernator potrivit cerintelor locale pe plan national judetean de partid si de stat.

In contextul crizei actuale prilejuita de invadarea Sucrainei de catre Federatiunea Trusa, pretul gazului la gura tevii ar putea sa se mareasca, fapt pentru care Guvernatorul local, dl. Stroica (Pere Stroica), a cerut substantial contracararea prin masuri de reducere a consumurilor de carburanti utilizati in serviciul public. In acest scop s-a votat la bugetul local suma necesara pentru modificarea schimbarii la vehiculul de transport gaz lichefiat in butelii deservite populatiei.

Dat fiind faptul ca transportarea se facea cu un vehicul impropriu, care avea consum mare pe suta de litri si care era dotat cu cabina dormitor, Atelierelor PanArin le-a fost atribuit prin proiect Europan un buget de interventii pentru modificarea schimbarii vehicului intr-unul mai economic, fapt care va duce inevitabil la ieftinirea GAZ-ului pentru consumatorii suburbani. In acest sens, masurile luate la fata locului au dus la deblocarea fondurilor de urgenta si la relocarea acestora pe suport hidrodinamic.

Sasiul lung a fost inlocuit cu unul mai performant, de conceptie locala, in spiritul Fabricat in Ialomixta, urmand ca vechiul sasiu sa fie relocat altor proiecte de buget dupa cum va fi vremea.  Cabina aleasa a fost una fara locatie de pat, inlaturandu-se astfel somnolenta angajatilor la locul de munca.

Totodata s-a dispus modificarea cu fonduri structurale a barei fata a vehicului de butelii, astfel incat sa reflecte realitatea de la fata locului din spatele blocului, unde se strangea lumea sa isi ia ratia de gaz. Noua pozitie a barei fata va duce inevitabil la economii de carburanti si la cresterea venitului global adus de conpania de distributie a buteliilor.

Tot cu acest prilej au fost demarate lucrari de securizare a buteliilor prin montarea de bare transversale si longitudinale intre sectoarele destinate buteliilor pe categorii de populatie. Dupa rectificarea bugetara, masina a fost dispusa serviciului de vopsitorie unde va capata culoarea specifica. ” Incheie comunicatul sursa mentionata.

Vom urmari in continuare evolutia lucrarilor la proiectilele mentionate si vom informa populatia in mod corect despre cum se cheltuiesc banii publici alocati modificarilor de schimbari pe plan local national regional!

P.S. Material promotional prilejuit de Ziua Nationala a Scumpirilor de 1 aprilie, anul care este! Articolul este o parodie si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu personaje literale este pur intamplatoare si nu are legatura cu realitatea. Intreg materialul este structurat sub “ghilimele”, astfel incat expresiile utilizate de zurnalisti pot fi interpretate in mod natural fara a mai fi necesara inghilimentarea lor individuala! Tot in spirit economic, a fost dispusa interzicerea diactriticilor in transcrierea materialului, aducandu-se economii la bugetul literal-artistic al judetului!

Spor la salariu!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.