Home » Colectia AUTO

Buick SKYLARK 1953 1/18

28 May 2014 One Comment 3,704 vizualizări

O piesa clasica superba s-a alaturat de curand colectiei de la Sloboxia. Adusa special pentru mine din America de catre bunul prieten Eduard Palaghita, macheta incanta prin grandoare, eleganta si finete. Pusa alaturi de un R12 aceeasi scara, pare o imensitate. Macheta este frumos realizata, cu multe detalii si ornamente stralucitoare. In portbagaj are o roata de rezerva cu toate detaliile. Toate rotile au suspensii individuale cu arcuri. Directia este functionala din volan, desi studiind pozele de pe net, volanul este amplasat prea spre scaune. Probabil numai pentru a putea fi actionat cu mana.

O piesa de colectie veritabila din America anilor clasici. Sunt foarte mandru de acest dar din partea lui Edy! Multumesc Eduard Palaghita!

One Comment »

  • Cristi said:

    Frumusețea este mereu în ochii privitorului și niciodată nu va fi altfel. Fiecăruia îi place altceva. De exemplu, mie îmi place ce face dl. Panait și îi apreciez efortul chiar dacă nu sunt colecționar. Cât privește comentariile de mai sus…Ele nu aduc nici un fel de onoare scriitorilor lor.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.