Home » Camioane, Tunare Masinute

Butelii dupa buget la Sloboxia Mare

3 April 2014 One Comment 3,168 vizualizări

Reducerea drastica a bugetului pentru aprovizionarea cu gaz la Sloboxia Mare aprobata in sedinta trecuta si prezentata in materialul anterior, ( http://arin.panait.net/buget-de-criza-la-sloboxia-mare/ ), a dus la reproiectarea masinii de butelii pe un sasiu nou, provenit din donatia domnului Sebastien din Franta, masina sosita la Atelierele PanArin intr-o stare deplorabila si pe care meseriasii nostri au reusit sa o reconditioneze si sa-i ofere un alt statut. Eliberarea fostului sasiu pentru alta provocare fiind de mare folos, meseriasii au rectificat sasiul de Saviem adaugand cele necesare pentru a echipa o masina de carat butelii la populatia saracita.

Cosul cu butelii, (provenind de la masina veche), a fost imbunatatit prin adaugarea barelor separatoare de siguranta dintre grupurile de butelii transportate, astfel incat acestea sa fie mai bine protejate in drumurile noastre desfundate. Pe sasiu a fost adaugata lada cu nisip atat de utila in cazul incendiilor. Bara de protectie frontala, cu farurile, a fost decupata de pe cabina si montata corespunzator direct pe sasiu, pentru o mai corecta reproducere a pozitiei originale.

Roata de rezerva a fost montata in lateral pe sasiu, dupa cum am fost informati ca avea masina in cauza. Tot pe sasiu a fost montata si cutia cu bateriile electrice. Pe cabina s-au montat semnalizatoare de directie mici, corespunzatoare autovehiculului Roman din acele vremuri. Pe puntea spate s-au montat sorturi de protectie impotriva stropirii cu noroi.

Dupa inscriptionarea corespunzatoare, masina de butelii a plecat in prima cursa, unde a fost surprinsa de paparatii uzi in timp ce livra butelii unor cetateni pasnici din satele de pe raza judetului Ialomixta.

One Comment »

  • Petrea said:

    Frumos! Imi place macheta si camioanele modficate in general.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.