Home » Camioane, Colectia AUTO

Camioanele mele

13 July 2014 4 Comments 3,971 vizualizări


Cine ma cunoaste ma stie. Toata viata mi-am intors capul dupa camioane sexy si dupa femei de marfa. Sau invers? Cine mai stie! Oricum la varsta mea merge si asa! Deci zis si facut. Am trimis dupa un transport agabaritic de motorina cu gust puternic si amarui si pe fondu’ tensiunii scazute la priza din sufragerie, am convocat soferii la sedinta foto. Sub sloganul “Camionagii din toata sufrageria uniti-va“, cisternari, brigadieri, frigoriferi, constructori, petrolisti, toata lumea s-a adunat pe platourile de fotografiere. Era cazul de poza de grup, aglomeratie mare, oglinda la oglinda,  cu mic cu mare, de la primul la ultimul camion din colectia Prognosis de Sloboxia, au sarbatorit impreuna impliniriea unui (ce mai conteaza ce, daca e de sarbatorit, sarbatorim) de impliniri matrete. Am inceput timid cu un camion in urma cu doi ani. Era insa infectat cu un virus patologic si iata-ma bolnav de camionagism cronic acut in faza terminala. Nu mai am mult, sunt cronicizat! In rest numai de bine.

Vorba chinezului: Hit The Road Jack

4 Comments »

 • Pop Nucu said:

  Buna si eu am una dintre masinile respective cea de la RAGCL Reghin .Am lucrat sofer de camion si am transportat asemenea jucarii .

 • Adrian said:

  D-l Pop, nu vinzi camionul acela?

 • capbun marian said:

  Camionul de pompieri cu nr 8(apca)nu e de vânzare?aș fi foarte interesat!lucrez pe una la fel și am băgat la bani în ea să o țin pe linia de plutire….

 • Prognosis (author) said:

  Nu e de vanzare!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.