Home » Avanpremieră, Prezentari

Camioanele Prognosis la expozitie

8 October 2015 No Comment 4,475 vizualizări

Festivalul Stiintei SciK!DS 24-25 octombrie

Am placerea de a va anunta ca sunt invitat sa particip la o expozitie cu tematica print 3D, la care vor fi expuse pentru prima oara camioanele unicat realizate de mine acasa dupa proiecte personale.

Toate modele pe care le-am realizat pana acum vor calatori la Bucuresti spre a incanta 2 zile atat pasionatii de machete, cat si iubitorii de print 3D.

Pe langa camioanele scara 1/43, un exponat special va fi camionul SR 114 Bucegi scara 1/16 care se afla inca in lucru. De asemenea veti putea vedea cum ruleaza si cele doua drezine scara 1/43 automatizate cu circuite Arduino de catre RoboFun Romania. Ele vor rula pe sine printate 3D din PLA.

Voi mai aduce la expozitie si cateva piese printate 3D pentru decorat diorame. Supliment veti putea vedea si cateva camioane Roman realizate din forex si piese 3D.

Va astept pe toti si va dau intalnire  la Festivalul Stiintei SciK!DS, pe 24 si 25 octombrie 2015, la Mall Promenada din Bucuresti, unde aducem pasiunea pentru robotica, imprimante 3D si modelism auto.

Ne vedem acolo!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.