Home » Camioane

Camion Peterbilt 335 masina electricitate 1:43 de la New Ray

12 December 2014 No Comment 1,915 vizualizări

Macheta din metal cu parti din plastic.

Dimensiuni: 18 x 5,5 x 8 cm.
Imaginea jucariilor de pe site-ul nostru are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Imaginile nu sunt in mod necesar proportionale cu dimensiunile jucariei, intentia noastra fiind de a va prezenta cat mai multe detalii.
” se spune pe situl de prezentare http://www.jucariata.ro/camion-peterbilt-335-masina-electricitate-1-43-p-5131

Pentru mine macheta prezinta interes prin prisma unor componente pe care le voi folosi in lucrarile mele si pe care imi era mai greu sa le proiectez de la zero. Chiar daca are neajunsuri, pentru o macheta la acest pret, nu mai e loc de reprosuri. Desi era loc de mai bine :).

Practic, vine dupa ce am mai achizitionat un MAN, tot de electricitate, mai ales pentru brat, nacela si roti. http://www.jucariata.ro/camion-man-f2000-masina-electricitate-1-43-p-5130 , macheta care la primire m-a uimit cu o eroare. Anume suportul care trebuia sa sustina bratul, este sub nivelul cabinei, chesti foarte suparatoare ca si aspect. Abia acum inteleg eroare de la MAN. Practic s-au folosit de catre fabricat aceleasi repere de suprascructura de la Peterbilt, dar nu s-a tinut cont ca la MAN cabina este mai inalta…. Deh, economia chinezeasca!

La Peterbilt au uitat sa mai vopseasca stopurile si alte maruntisuri, dar e ok la valoarea comerciala. Macheta prezinta sisteme functionale. Bratul se misca corect, la fel si caloarele pentru fixarea centrului de greutate al masinii. Face banii si … merge pentru piese. Cu putina interventie de culoare peste albului excesiv, poate ajunge chiar o macheta de vitrina pentru nepretentiosi!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.