Home » Camioane

Campanie sustinere proiect Bucegi 1/43

12 August 2015 No Comment 2,051 vizualizări

Am pornit acest proiect de la un vis…. Si de la un 3D facut cu ani in urma pentru MSTS (simulator de trenuri). Am muncit peste un an ca sa ajung la schita de pornire si la piesele principale. Alaturi de mine au fost  Vali Popescu si Cristian Capitanescu.

Nu sunt milionar, dar sunt cel mai bogat om din lume. Am prieteni buni, adevarati si am un vis pe cale sa se implineasca.

Vreau sa realizez cat mai multe machete din seria Bucegi-Carpati si pentru asta am nevoie de sustinere. Toate costa. Materiale, curent, vopseluri, documentaii si altele.

Puteti fi alaturi de mine in aceasta campanie. Mult din putin se aduna. Colectia de camioane romanesti vechi poate sa ramana in istorie si multumita voua.

Celor ce ma sustin le pot oferi stl. cu planurile de printare 3D. Toata munca mea de 2 ani poate fi folosita GRATUIT la printare prin Campania Indiegogo.

Alaturi de camioanele Bucegi, Roman, Carpati, am mai realizat zeci de machete Dacia, ARO si TV furgon, machete pe care as vrea sa le expun intru-un muzeu.

Click aici pentru sustinerea acestei campanii de sustinere a proiectului Bucegi-Carpati 1/43

Multumesc din inima!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.