Home » Sugestii si publicitate

Ce imi doresc de la DeAgostini

23 October 2012 7 Comments 6,348 vizualizări

M-am gandit sa fac o pagina cu propunerile mele pentru DeAgostini. Sunt sigur ca cineva de acolo citeste ce scriu eu despre dumnealor. Cred ca voturile si comenturile voastre, dragi pasionati de machete auto romanesti, vor fi luate in calcul de administratorii DeAgostini! Deci comentati, propuneti si votati! Va rog insa a va mentine in prioritate numai la vehicule din Romania! Ca in rest are grija DeAgo sa ne bage pe gat rusesti, poloneze au cine mai stie ce balarii!

Sa incepem cu utilitarele Dacia 1307 – 1310, atat de iubitele “Zambetul lui Tatuca Iliescu”, masinile care dupa revolutie au incantat particularii si nu numai!

Sursa imagini >>> http://www.reno.ro/galerie/displayimage-2805-156.html

7 Comments »

 • Alex said:

  Eu as propune si un Lastun!

 • tudor said:

  Eu as propune sa scoata si rulota FELICIA 2800. Pe langa ARO 243,244 ,320 ,TV 14C, DACIA 1302,LASTUN, DACIA 2000.
  Am inca o propunere la Dumneavoastra ,intrucat aveti probabil destule “dezmembrari” auto. Puteti incerca o rulota de camping FELICIA 2800 ? Este vorba de rulota de camping romaneasca http://www.vandmasini.ro/poze-anunturi-auto/1987-Felicia2800-1281180628.jpg

  Sau orice alta rulota de camping. Ma rog e doar o propunere.

 • petrea said:

  Sunt mult modele de autoutilitare ce pot fi facute de cei de la Deagostini, dar rog sa aiba si bunu simt de a realiza o macheta decenta.Inteleg ca la acest pret nu m pot astepta la perfectiune, dar am pretentia de a avea o macheta lucrata ingrijit, si cu imbinarile bine realizate, iar acest lucru se poate realiza si la costuri mici.Un exemplu pentru realizarea unor machete desi nu sunt romanesti ar fi modele Daewoo.

 • tudor said:

  Va vine sa credeti sau nu, o cunostinta a luat DACIA 1300 BREAK , asta de Romania, si culmea realizata exemplar. Fara pete de vopsea sau superglue, totul asa cum trebuie ( exceptie ca era scufundata in ulei). Deci se poate !

 • radu said:

  Eu doresc cat mai multe modele romanesti de masini mici cum ar fii: Dacia Solenza, dacia logan, dacia duster, Dacia 1310, Dacia Liberta, Dacia Nova, Dacia Supernova, dacia sandero,Dacia Logan MCV, Dacia 500 lastun, Dacia 2000, Dacia Mini, Dacia MD87, Dacia Star, Dacia Cabrio cu 6 usi, Egreta (1983) – un prototip al Daciei Lastun, Dacia Solenza Break.
  Tico, matiz, skoda, cielo.
  Ma gandeam daca in colectie ar intra si camioane de legenda romanesti sau autobuze, trolebuze,gen: dac, roman, rocar. etc

  Sper sa vada cei de la DeAgostini doleantele noastre, mult noroc si la mai mare.

 • KingDesign said:

  Vor apărea modele ca Dacia 2000, Lăstun și variante de ARO. Și eu mi-aș dori camioane și autobuze dar puțin probabil să se realizeze.

  Radu, Dacia Solenza Break nu a existat, doar ca o realizare a unei firme, și asta ca o modificare a lunetei.

  Daciile Logan și Sandero se găsesc la alți producători dar nu știu cum intră în mașini de legendă.

 • sorin said:

  Daewoo Tico!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.