Home » Tunare Masinute

Cu Dacia decapotabila la Amara la bai

18 June 2013 2 Comments 5,955 vizualizări

Am un prieten foarte stresat cu munca. I-am recomandat ceva timp in urma sa isi ia o vacanta si sa plece la mare sau la bai la Amara cu niste gagicute, sa se relaxeze. Omul nu are insa o masina pentru asa ceva. El cu dubele, cu Aro-urile, cu mini-urile si cu “Lazile”. Fiind un fin colectionar de masini clasice romanesti, Atelierele PanArin au pregatit special pentru amicul Peter, o masina surprizaaaa!

Dacia 1300 sport decapotabila. Struțo-Cămila este opera completă Prognosis si are la baza vestita Dacia Sport DeAgostini, combinata cu elemente de Dacia 1300, toate imbinate armonios si cu gust pentru nichel si strălucire! Decapotabila a fost deja expediata către Covasna, zona de impact mediatic, totul pentru stabilitatea economico-politico-administrativ-teritoriala zonala, in spiritul prieteniei adevarate Româno-Maghiare!

Sper sa iți placă prietene si sa vii cu ea la vară la Amara la bai de namol. Daca nu iti place la bai, vi la mine ca tot curge la robinet in Slobozia apa cu miros de nămol sapropelic!

2 Comments »

 • PETER Tamas said:

  Multumesc frumos bunului meu prieten, care preocupat de activitatile mele stresante din cauza serviciului, mi-a pregatit o masina surpriza, special pentru vacante dar si pentru vizitarea clientilor mei in timpul zilelor toride de vara.

  Atelierele PanArin au facut o capodopera: Dacia 1300 sport decapotabila, o opera completă marca Prognosis care are la baza Dacia Sport “de serie”, colactia DeAgostini, combinata cu elemente de Dacia 1300,cu detalii cromate, atent finisate.

 • PETER Tamas said:

  Folosind aceasta decapotabila unicat voi atrage cu siguranta privirile iubitorilor de Dacia dar in acelasi timp voi putea savura din plin o “baie de soare” si beneficiile razelor infrarosii.

  Coloarea speciala a masinii exact pe gustul meu, interiorul lucrat in piele alcantara, numarul de inmatriculare personalizat si proiectoarele galbene de ceata sunt detaliile de rezistenta a acestei machete unicat!

  Multumesc frumos Prognosis,Multumesc meseriasilor de exceptie din atelierele PanArin!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.