Home » Camioane, Prezentari

Macheta 1/24 DAC 16230 4×2

15 November 2018 No Comment 2,818 vizualizări

O macheta destul de complicata prin complexitatea modificarilor prestate de propietarul masinii, este un unicat marca Arin Panait, gata de livrare.

Macheta se vrea replica unui camion de tip DAC 16250 modificat, care are cabina mare de tip nou instalata pe sasiu de Saviem 4×2. Alte particularitati cum ar fi rezervorul masiv de DAC, filtru si tubulatura de aer tip nou care se desface la mijloc o data cu rabatarea cabinei, contra aripile de Saviem cabina mica adaptate la cabina mare inalta,  au facut destul de complicata adaptarea la o productie prestabilita de serie.

Daca in realitate meseriasii dau gauri si sudeaza scahimband pozitiile diverselor suporturi si ghidaje, la o macheta printata efortul de a modifica un sasiu prestabilit standard este imens. Munca si magaleala modificarilor este vecina cu nebunia… dar rezultatul este pe masura. Oricum, alta modificata genetic nu mai fac. Nu merita efortul si oboseala acumulata. 

Voi continua sa realizez machete de serie la care vor fi posibile doar adaptari si modifcari minore care nu afecteaza structura generala a machetei!

Un UNICAT marca Arin panait!

Pentru detalii si discutii despre machete scara 1/24, va rog sa contactati pe privat https://www.facebook.com/arin.panait

 

 

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.