Home » Camioane

DAC basculanta 1/43

6 September 2017 No Comment 2,221 vizualizări

O macheta care a fost inceputa cu mai bine de un an in urma, dat fiind situatiile neprevazute, prin care am trecut in aceasta perioada, lucrarea tot fost amanata. Ma intalneam mereu cu piesele adunate prin cutii si in fiecare zi imi spuneam: Maine voi incerca sa-l montez…. Asta pana cand am uitat complet ce gandisem si cum il vizualizasem ca si macheta.

Totusi, cu un efort de vointa si rabdare, am reusit sa trec peste problemele de vedere si utilizand lupe puternice, am terminat montarea machetei.

Firste ca au ramas detalii de adaugat, cum ar fi oglinzi, bare, stergatoare, dar astea le voi printa si probabil ca cine va lua macheta va gasi o cale sa le monteze. Eu nu vad sa pictez stopurile, semnalizarile, oglinzile…..

Asta chiar e ultima ca si noutate! De aici in colo machetistul autodin mine se opreste cel putin o vreme.

Ca si macheta, am avut de inspiratie o singura poza, dupa care am proictat reperele cu multa imaginatie siperseverenta. Am folosit ca baza macheta de DAC 665 la care am modificat cabina si la care am adaugat bena de Roman. Pistonul e facut din tuburi de hartie rasucita cu superglue.  In rest, toate reperele sunt printate 3D.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.