Home » Prezentari

Dacia 1100, o legendă pe străzile patriei

3 December 2011 5 Comments 1,891 vizualizări

Clar de o calitate superioara modelului de lansare Dacia 1300, acesta miniatura este multa mai reusita in sensula detalierii. Dina pacate, probabil pentru a acoperi costurile detalierii, s-a lucrat cam in deradere la montare. Rotile au butucurile nefinisate, nedebavurate la interior fapt care le imobilizeaza, chiar cand am scos-o din cutie un far a sarit cat colo, stergatoarele montate in deradere in pozitii nefiresti, toate acestea scad la nota de ambalare si prezentare a jucariei. Desi, mult mai multe detalii sunt evidente, culoarea verde in care a fost prezentat modelul, nu a facut niciodata parte din gama de culori cu care Dacia 1100 era vanduta pe piata interna românească. În rest, o piesă îndrăgită din epoca de aur a comunismului timpuriu!

5 Comments »

 • ALex said:

  Dacia 1300 are cauciucuri mai bune decat 1100. Eu nu am luat Volga…mi se pare prea mare. Cel putin asa am vazut-o la toneta. Daca o ai as fi bucuros sa o vad mai de aproape si sa iti citesc parerea, mai ales ca tu ai vazut-o si in realitate.

 • ALex said:

  Am gasit intre timp si postul cu Volga. Am vazut ca o indragesti foarte tare si cred ca si eu o sa o caut ca sa imi intregesc colectia. Sti ce va apare in nr. viitoare?

 • Prognosis (author) said:

  Numarul viitor va fi wartburg

 • Petru said:

  Felicitari pentru colectie.

 • Micro... said:

  Ce tare . Le-as modifica pentru slot race . Am inceput o diorama cu “masinute pe sine” , si m-ar tenta dar am inteles ca montajul lasa de dorit . Crezi ca se dezmembreaza daca imi cad ? App de diorama va tin la curent pe http://slotcarromania.blogspot.com/ .

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.