Home » Tunare Masinute

Dacia 1100 vanilie – la final

19 September 2012 One Comment 2,910 vizualizări

O comanda speciala pentru amicul Cristian Butnariu din Bucuresti, a ajuns in sfarsit la final. Macheta reproduce vehicului din copilaria prietenului meu, inclusiv la culoare. Pentru aceasta nuanta, prietenul meu a facut spray-ul amestec la comanda. Dupa demontarea jucariei, am decapat la nitrodiluant 24 de ore. Vopseaua vanilie am aplicat-o in trei straturi, dupa o aplicare cu primer grund. La final, pentru ca vopseaua s-a dovedit a fi mata, am aplicat un strat de lac transparent lucios, tot la spray. Capacele rotilor au fost confectionate din folie de aluminiu, chiar de catre propietar! Jucaria asteapta cuminte in vitrina revendicarea ei!

Dupa uscarea completa am facut chederele la parbriz si luneta cu argintiu, ornamentul de deasupra usilor tot cu argintiu si chederele la geamurile portierelor cu negru.

Prima parte

Lucrarile mele acum pe facebook >>>
Grupul Colectionari de machete pe facebook >>>
Grupul Automobilisti pe facebook >>>


One Comment »

  • Cristian Butnariu said:

    Fiind propria nebunie, nu am cum sa fiu altfel decat incantat !Personal, cred ca arata mult mai bine decat arata inainte.Cu jantele(altele decat in poza)noi va fi sigur altceva, decat Muratura Dagostini.Maestrul Panait a facut tot ce a putut !Vopseaua comandata nu se usuca bine, a trebuit lacuita(a fost mata), a scos decalls-suri pt. inscrptionare …… Munca multa !Nu pot sa nu ma gandesc, pana unde pot merge unii din noi ?
    P.S. Dupa ce am vazut Renault-ul asistenta rutiera, cred ca pot merge chiar si mai departe ! Multumiri si felicitari Dl-ui Panait !

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.