Home » Dacia, Tunare Masinute

Dacia 1304 CN – postalionul de Slobozia

19 February 2014 One Comment 6,010 vizualizări

Vreme trece, vreme vine, cu Posta ne punem bine! Mai ales la Slobozia, unde coletaria a ramas intr-un singur centru si cozile sunt nesfarsite acolo… Prin 2012, prin martie, incepeam lucru la primul postalion marca Prognosis. De atunci au iesit din Atelierele PanArin 4 postalioane pe platforma Dacia 1304, din care unul e american de New York.

Imaginile de referinta fusesera obtinute chiar din curtea oficiului de la gara, unde trona parasita masina de inspiratie. Intre timp ea a disparut de acolo, dar acum, avand in sfarsit o platforma apropiata de ce fotografiasem atunci, am implinit si aceasta dorinta mai veche de a avea in colectie un papuc postalion CN.

Lucrul a fost destul de migalos, obositor si laborios pentru a trebuit modificata cabina, astupate fantele la usi, precum si alte maruntisuri… Si pentru ca informatia trebuie sa fie cautata, culeasa, si citita pentru a fi inteleasa, raspund in acest material celor care nu se omoara sa citeasca articolele mele de pe blog, (unde, apropo, se gasesc toate informatiile necesare), si ma bombardeaza cu mesaje private, unele chiar greu de inteles in contextul in care textul respectiv insereaza chiar raspunsul la intrebarea respectiva, voi repeta aici cateva notiuni elementare:

1. Decapez metalul cu nitrodiluant si plasticul cu lichid de frana.

2. Nu vopsesc peste vopseaua originala…

3. Lipesc cu superbond lichid sau gel.

4. Materialele de constructie sunt ABS, Forex (comatex), plexiglas, plastic de pe la casute….

5. NU VAND MACHETELE, NU FAC COMERT! Tunez cu macheta clientului!

Inchei in speranta ca cei care imi trimit intrebari au citit sau vor citi ce scriu de 3 ani pe blog, (dati cautare cu termenul care va intereseaza)…

One Comment »

  • Acsinte Stefanel said:

    Cum as modifica si eu o macheta dacia 1307 in cn si de unde fac rost de stikere cu numere de inmatriculare si scris pt masini de inter ventie si cu posta romana.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.