Home » Tunare Masinute

Dacia 1304 – Poşta Română 3

25 June 2012 No Comment 3,332 vizualizări

Sambata, pe o caldura infernala, am inceput recuperarea Daciei 1304 Posta Romana, care lispeste din colectie. Reproducerea la scara 1/43 a papucului din curtea Oficiului Postal 2 de la Gara Slobozia, a pornit cu succes.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

De data asta am lucrat numai cu forex de 1,2 si 3 mm grosime la construirea benei. Este un material maleabil, usor de controlat dar la fel de usor de stricat. Lucrarea este tot pe modelul primei incercari. Am decis sa contruiesc tot o bena detasabila, in ideea ca undeva, candva, voi putea face o matrita pentru turnarea in rasina a benei. Repet aici pentru toti cei care imi trimit mesaje cu comenzi. Lucrarea este extrem de complexa, solicitanta si obositoare pentru mine. Praful detasat la slefuire ma tremina fizic. Va rog sa nu imi mai trimiteti solicitari pentu lucrari. Pana nu gasesc o solutie de reproducere a benei, nu mai antamez nici o lucrare.

Dupa finisarea corespunzatoare, ambele piese, caroseria si bena, au intrat la vopsit unde au primit un strat de grund alb. Dupa uscarea grundului, am aplicat doua randuri de rosu spray acrilic auto. Dupa vopsirea si montarea accesoriilor, macheta a reintregit colectia Prognosis!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.