Home » Dacia, Tunare Masinute

Dacia 1307 jandarmeria de Vaslui

19 February 2015 No Comment 4,761 vizualizări

Dupa cum am mai scris pe un forum autorizat (si plin de experti) referitor la Colectia Masini de Legenda DeAgostini Romania, “Bine ca au facut, rau ca nu au facut bine…”

Din gama diversa de prostii de conceptie, macheta Dacia 1307 Double Cab, se desprinde clar prin oribilitatea executiei. Lucrata cu tone de superglue la vedere, masina frapeaza prin idiotenia de conceptie a farurilor prestata de chinezul de serviciu. El, a gandit si a realizat o imbecilitate de mai mare rusinea. A realizat o oala de far, sectionata si fixata cu un niplu la caroserie, dar la sticla farului a proiectat doua nituri laterale care ar fi trebuit sa intre in marginile oalei… De ce oare s-a gandit el asa cand la alte modele a facut cum trebuie, asta nu pot sa stiu !!!

Cand a ajuns saracul chinez la montaj, mucii din fasole s-au intins mai rau ca masa de seara de la “Sunt Celebru, scoate-ma de aici”…. Va dati seama ce moaca a facut necalificatul de la masa de montaj cand a trebuit sa lipeasca cele doua minuscule nituri ale sticlei pe oala si mai oribil proiectata?

Ei bine, ca sa dreaga busuiocul si sa nu faca alt far, chinezul de serviciu ce s-a gandit? A zis el ca daca arginteaza dosul la sticla, nu se mai vede lipitura de superglue. Corect! Dar nu se mai vede nici oala! Si atunci care e sensul la bibileala asta microscopica??? Nici unul!

Mi se parea asa ceva tipic romanesc, dar iata ca nici chinezul nu e departe!

Am rezolvat cumva inlaturand mizeria de oala de sub farul vopsit, care oricum nu se vede. In loc de oala am bagat chit la greu si al presat sticla mizera in locasul ei dupa ce am reusit cat de cat sa o reabilitez….

In rest, am dotat masina cu o bula realizata prin tehnologia 3D si printata de RoboFun dupa proiectul meu si nu dupa vreunul facut de nustiu cine prin China inteligenta.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.