Home » Tunare Masinute

Dacia 1309 DeAgostini – cover up

4 August 2012 One Comment 6,176 vizualizări

Cele doua vehicule Dacia 1309 au fost supuse unor imbunatatiri in sfarsit. Una a ramas in culorile originale, dar s-au tapitat scaunele cu masa textila gri (vopsea acrilica mata), si s-au protejat cu bronz-aluminiu toba de esapament si teava.

Al doilea vehicul din dotarea garajelor PanArin, a fost dotat cu copertina pentru bena in urma cereri unei societati comerciale din Slobozia Mare. Societatea editoare a Ziarului Obiectiv din Slobozia Mare, avea nevoie de un vehicul incapator si care sa posede spatiu de transport acoperit pentru distributia Ziarului Obiectiv din Slobozia Mare.

In acest scop, meseriasii de la Atelierele PanArin, s-au mobilizat si au executat copertina din forex (comatex) de 1, 2 si resp. 3 mm grosime. S-a folosit ca model de inspiratie o poza de pe net, fara a se avea pretentia de reproducere exacta a acestuia. La final, Dacia 1309 acoperita, a fost inscriptionata cu insemnele Societatii Comerciale si cu sigla Ziarului Obiectiv din Slobozia Mare. Vopseaua acrilica “rouge de feu” a fost aplicata la spray in trei randuri, dupa indepartarea stratului original de vopsea, prin marinare la nitrodiluant timp de 12 ore. Copertina a fost acrilata cu alb lucios si invechita usor prin procedee specifice atelierelor PanArin din Slobozia Mare. Dupa predarea vehicului catre firma ordonatoare, acesta aplecat in prima sa misiune de distribuire a ziarelor societatii.

One Comment »

  • Petrea said:

    Frumos, abuia asteptam modificarile la Dacia 1309

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.