Home » Tunare Masinute

Dacia 1310 la export

22 December 2012 5 Comments 5,751 vizualizări

O comanda speciala a fost realizata in cadrul Atelierelor PanArin din Slobozia. Masina, provenind din randul pieselor DeAgostini, a suferit modificari pentru a fi transformata conform cerintelor beneficiarului, adaptandu-se o masca de sportiva, bari si oglinzi de sportiva, precum si roti canada. Dupa inmatricularea corespunzatoare, macheta a trecut prin sedinta si foto si apoi a poposit in garajul PanArin in asteptarea zilelor de dupa Sarbatorile de Iarna, atunci cand va fi expediata catre beneficiar!

S-a corectat problema triplelor pe spate….

5 Comments »

 • George W said:

  Salut! Oare nu trebuiau stopuri mari, de 1310? Spun asta pentru că am avut un model de export, alb, fabricat în 1989 și adus din Ungaria!

 • Prognosis (author) said:

  E conform cerintelor!

 • Cristi said:

  Ahaaaa….si nu ziceti nimic… 🙂
  O suprpriza frumoasa de Craciun!

  Multumesc

 • alex said:

  puteti sa-mi faceti si mie o macheta similara sunt dispus sa platesc 70/75/80 de lei [fara curierat].va rog raspundeti la mesaj!poate daca ne intelegem va dau nr meu de telefon sa va spun detaliile

 • Prognosis (author) said:

  alex@
  Nu stiu cine te-a invatat protocolul de negociere, dar nu se face asta pe pagina. Exista email pentru asa ceva.
  Nu conteaza cat esti tu dispus sa platesti, ci cat sunt eu dispus sa accept…auzi, “si fara curierat“! Si daca sunt dispus sa iti lucrez, dar la modul in care imi sugerezi ca sa te sun eu pentru detalii, iti spun de pe acum ca NU! Nu ne vom intelege!
  Oricum, sunt in vacanta!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.