Home » Dacia, Prezentari

Dacia 2000 DeAgostini

12 February 2014 One Comment 6,145 vizualizări

Macheta unei masini deopotrivita invidiata si ravnita in vremurile comunismului. Pentru reprezentarea unei masini aproape presidentiale, cred ca trebuia ceva mai multa atentie la detalii. Ne-am obisnuit insa cu asta la DeAgostini si nu vreau sa carcotesc. Din punctul meu de vedere, macheta trebuie supusa unor usoare rectificari si imbunatatiri pentru a se incadra la rangul pe care l-a detinut in suprematia conceptului Dacia din Romania.

Eu unul voi proceda la rectificarea semnalizarilor fata prin adaugarea pozitiilor albe, la corectarea tampoanelor si la adaugarea ornamentului negru pe barele fata/spate. Mai trebuie adaugat chederul la luneta si facuta rama cromata la geamuri. Nitel negru pe la jante, pe unde trebuie, le vor imbunatati imaginea de ansamblu. Ar mai fi aerisirile de pe capota, care trebuiesc vopsite cu negru si fireste interiorul care trebuie sa fie de exceptie!  Farurile insa, nu imi plac de nici un fel… meritau sa fie reproduse mai atent! Rotile mi se par cam prea mari, dar poate e doar o iluzie…

La taraba din piata am gasit o singura macheta si aceasta nu prezinta defecte vizibile sau erori de montaj, cu toate ca uleiul in exces e cam enervant….

One Comment »

  • kat said:

    Asteptam poze cu modificarile.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.