Home » Dacia, Tunare Masinute

Dacia 2000 – imbunatatiri

13 February 2014 2 Comments 4,411 vizualizări

Macheta imi place foarte mult, dar nu m-am putut abtine sa nu intervin asupra ei. Asadar am demontat si inceput investigatiile. Cu farurile m-am lamurit. Nu am cum sa intervin pentru ca masca nu are oala si ca atare am lasat asa ca la mama ei…

Semnalizarile fata au fost rectificate, corpul lampii negru si sticla in doua culori. Galben si alb. La parbriz am conturat ornamentul argintiu pe langa chederul existent negru. Tampoanele au fost revosite integral negru. Pe bare am trasat central ornamentul negru. (optiunea macro scoate in evidenta detalii nepercepute cu ochiul liber – vezi poze macro cu machete facute de fabrica si te ia groaza- am trasat cat ma putut de neted….).

Bordul si interiorul au fost revopsite. La jante am intervenit cu negru prin punctele esentiale. Cauciucurile au fost facute sa se aseze mult mai bine prin metode specifice, desi rotile mi se par in continuare exagerat de mari. S-au facut si aerisirile de pe capota cu negru. La luneta s-a trasat chederul negru. In final a rezultat o macheta mai pe gustul meu, desi nu era rea nici in faza originala. Sper sa pot face si una neagra specifica nomenclaturii comuniste!

2 Comments »

  • alex said:

    Buna ziua .Ce tip de vopsea folositi (denumirea)pentru interior .
    Multumesc

  • Prognosis (author) said:

    Revell acrilic mat

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.