Home » Prezentari

Dacia 500 Lăstun

16 January 2013 One Comment 5,305 vizualizări

Foarte asteptata de catre colectionarii din Romania, aceasta macheta trezeste amintiri pasionatilor de automobile. Macheta reprezinta un vehicul controversat al epocii Ceausescu. Personal, nu ma leaga amintiri prea multe de aceasta masina. Doar ca era nelipsita pe strazile din Constanta anilor ’80. Ca si macheta este dragutica si curatel lucrata. Desi am trimis pe cineva sa o ia, pentru ca starea de sanatate nu mi-a permis sa ies, macheta nu are defecte vizibile si nici mizerii chinezesti la montare. Se preteaza la cateva imbunatatiri, cum ar fi interiorul si semnalizatoarele. Ma bucur pentru initiativa DeAgostini si sper sa vad cat mai multe romanesti in aceasta colectie!

One Comment »

  • tudor said:

    Am cautat miercuri o macheta buna printre 20-30 modele intr-o cutie, toate vai de ele… Vanzatoarea de la chiosculde unde iau eu de regula era si ea suparata de acest fapt , apoi a controlat toate machetele si din cealalta cutie , fara mine deoarece ma grabeam la servici, si toate cu probleme. A trimis cutiile inapoi , si asteapta altele, dar pana acum nu i-a venit nimic.Mai astept, nu prea ma leaga oricum amintiri de DACIA 500 LASTUN, doar tin minte ca am mers cu un astfel de cotet , si nu vreau sa imi amintesc. Am primit pana la urma cadou FIAT 126P de la cineva , mi-a dat-o deoarece o avea dublura. Si e OK, doar ca au strans surubul ala cu un pistol pneumatic, am reusit sa ii rup capul surubului.
    Deja, nu mai iau decat modele care ma intereseaza cu adevarat, DACIA 1310/1304DS/Estafette/2000, ARO 244/320, TV14C, TRABANT 601U, UAZ 469/452 ( imi plac masinile de teren si utilitarele), GAZ69 ( 3 usi), Moskvich 1500 (sau 2140), GAZ VOLGA M24, BARKAS (van si camion) si cu astea ma cam opresc. Apropo de ZIL 114: Au existat 2 in Romania, apartineau ambasadei URSS.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.