Home » Tunare Masinute

Dacia asistenţă rutieră (1)

29 May 2013 One Comment 3,331 vizualizări

Published on: Dec 12, 2012 @ 17:57

O masina rara, care a fost prezenta in filmul Raliul, este de ceva vreme subiectul preocuparii artizanilor de la Atelierele PanArin. Masina este o comanda pentru export si la ora actuala se afla in stadiul de montare autocolante.

Pentru realizarea ei s-au folosit doua machete Dacia 1300 Break, decupate corespunzator cu traforajul metalic si ulterior lipite cu gel Bond. Pentru asigurarea lipiturii, la interior a fost ramforsata cu placi de alama lipite tot cu gel bond. A urmat chituirea cu chit de modelism Revell si finisarea cu smirghel fin. In paralel a fost alungit si sasiul folosind ca material forex, ABS si cartele de telefon. In habitaclu, mobilierul a fost si el modificat pentru introducerea unei canapele spate in spatele scaunelor din fata, conform originalului.

A urmat vopsirea cu galben si dupa cateva zile, s-a aplicat negru lucios acrilic pe acoperis. Au fost montate geamuri care si ele au fost adaptate conform modelului. Barile au fost partial nichelate cu marcher crom. Astazi au sosit de la Tg. Mures foliile autocolante transparente cu inscriptionarile de rigoare si ca atare au fost montate si acestea.

Se mai afla in lucru suportul pentru cauciucuri de pe plafon iar apoi masina va pleca intr-o lunga cursa catre noul ei propietar!

Pentru autocolante, am fost ajutat de firma Multidecor din Tg. Mures, unde am printat foile cu laser pe transparent. Tot acolo am facut si serigrafie alb pe transparent, care au iesit superbe. Nu fac un secret de productie din asta si va anunt ca am cedat drepturile de realizare pe calculator a diverselor machete de Aro, Logan sau alte inscrisuri firmei respective, care va poate realiza machetele dorite.

Cine are nevoie se poate adresa la:

Tökés Katalin
asistent manager
mobil: 0740-280.830
marketing.k@multidecor.ro

http://www.multidecor.ro/

One Comment »

  • STuningDiecast said:

    Frumoasa lucrarea, a iesit bine in final.

    Felicitari pentru munca depusa!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.