Home » Tunare Masinute

Dacia Logan – JANDARMERIA

19 April 2012 No Comment 3,149 vizualizări

A inceput etapa de jandarmerizare a unui Logan, prima mea interventie pe acest tip de masina! Deocamdata am procedat la demontarea completa, apoi, dupa 5-6 ore de  “murat” la borcanul cu nitrodiuluant, curatarea completa de vechea vopsea argintie, un strat foarte gros dupa cum am constatat la borcan.

Pot sa spun ca fost destul de dificil de extras geamurile, forte puternic prinse cu niturile turtite din greu dar inegal, fapt care face dificila decuparea lor pentru extragere. Masca frontala e compusa din doua piese, una pe interior si una pe exterior, imbinate prin niturile de plastic ale mastii (comune cu sticla). Pe interior iese oglinda farurilor si pe exterior masca si farurile.

In acest moment caroseria se afla vopsita si sta cuminte la uscare in… uscatorul de rufe !

Dupa uscare a procedat la remontarea reperelor. Masca frontala a fost si ea vopsita dar la pensula cu aceeasi vopsea ca si caroseria. Antena rupta la transport a fost inlocuita cu una facuta din coarda de chitara. Girofarul este confectionat din profil de la kiturile de casute Faller si cartela de telefon. Picioarele lui din capse de hartie. Pentru inscriptionarea cu alb nu am gasit inca o solutie…

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.