Home » Tunare Masinute

Dacia Unchiului Peter

30 June 2013 4 Comments 3,327 vizualizări

O lucrare de export speciala pentru unchiul prietenului meu a fost executata conform cerintelor clientului. In aceasta macheta au fost incluse piese din trei machete diferite. Caroseria de Dacia 1300, imbunatatita cu masca faruri duble de Dacia 1304, bari, stopuri si interiorul de Dacia 1310 imbinate conform datelor de fabricatie. Barile nichelate cu tampoane si capete negre, ornamente cromate, stergatoare si oglinda cromata, ornament negru cu nichel la portbagaj, lampi pe spate de tip Dacia 1310, toate astea numai pentru a reinvia imaginea unei masini care a apartinut Unchiului Peter din Covasna! Amintiri placute!

S-au adaugat sorturi la rotile din spate si ornament nichelat sub portiere!

4 Comments »

 • PETER Tamas said:

  Am lansat o comanda speciala catre atelierele PanArin, pentru realizarea unei replici la scara 1:43 a Daciei unchiului meu, un face-lift de Dacia 1300, cu elemente de 1310, an fabricatie 1986.

 • PETER Tamas said:

  Din punctul meu de vedere a iesit o bijuterie!

  Miniatura 1:43 personalizata cu multa atentie arata exact ca masina reala. Ca urmare a proiectului “masina unchiului Peter” a iesit o macheta personalizata pana in cele mai mici detalii, facuta din 3 machete diferite DeAgostini, lucrata curat si cu mult suflet pus, un produs final care va sta pe loc de cinste in colectia mea, alaturi de celelalte minunatii personalizate iesite pe portile atelierelor PanArin.

  Va multumesc din suflet Domnule Arin !

  Sunt extrem de multumit de atentia acordata personalizarii,cu siguranta vor mai urma si alte comenzi la fel de exigente catre atelierele PanArin.

 • tudor said:

  Una asemanatoare am avut si eu ( de fapt parintii), consider ca a fost cel mai reusit design DACIA 1310 vreodata. As fi vrut sa fie acesta modelul de DACIA 1310 DeA, dar in fine. Felicitari.

 • PETER Tamas said:

  Superb! Proiectul este complet, arata EXACT ca masina originala.
  O realizare impecabila!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.