Home » Prezentari

De la ruşi vine GAZ-ul…

5 December 2012 3 Comments 2,339 vizualizări

Revista nr. 32 DeAgostini vine cu un model rusesc, copia unui Ford A, renumitul GAZ A, prima masina pe care rusii au transformat-o in utilitara, respectiv camioneta si salvare. Desi masina nu prea a circulat in tara noastra, este pur si simplu incantatoare. Daca va spun ca imi place la nebunie, o sa ziceti ca am inebunit! Este superba! Exact genul de masini pe care le ador. Pe de alta parte, macheta este lucrata fara cusur, zic eu, cu toate ca nu respecta intrutotul forma aripilor fata. Merge bricolat interiorul fara discutie. Poate si bandulierele albe la cauciucuri si mici nichelaje la rama farurilor si ornamentul dintre motor si restul caroseriei. Nu e obligatoriu, pentru ca au fost si exact asa cum e modelul comercializat la noi. Se vede clar interesul producatorului pentru masinile sovietice, grija cu care sunt lucrate ar trebui sa fie aplicata tuturor machetelor! Zic iar Bravo DeAgo! Imi place modelul! Pe cand si un Ford ansamblat in Romania???

3 Comments »

 • tudor said:

  Da. Intr-adevar arata foarte bine , insa nu am luat-o intrucat o am dar la o scara mai mare. Intr-adevar e o legenda, si nu, eu cel putin nu zic ca ati innebunit. De ce, fiecare masina are o istorie. Cat despre grija pentru modele sovietice, cred ca stau ex-KGB-istii cu pusca langa chinezi ,in frunte cu Putin. Sau au linie de asamblare separata pentru Sovietice.

 • Laur said:

  Salut,

  Speram ca de la tine sa gasesc solutia pentru desfacut macheta. Se pare ca inca nu ai ajuns sa o dezmebrezi. Am vazut ca nu se poate desface la fel ca celelalte. Se pare ca trebuie sa ii dezlipesti acoperisul pentru a ajunge sa ii vopsesti interiorul dar poate exista si alta solutie, mai putin brutala.

 • Prognosis (author) said:

  Daca nu am postat, nu inseamna ca nu am atacat la ruseasca. E la uscare. Poate azi fac si materialul, depinde ce timp am ca sunt prins rau si cu cele 6 ARO de politie aflate in lucru.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.