Home » Tunare Masinute

EU NU BRICOLEZ CA SA TRAIESC. Eu traiesc ca sa bricolez!

11 April 2013 8 Comments 2,558 vizualizări

Material pentru a fi citit!

Primesc fel de fel ce solicitari si de intrebari de vanzare ale produselor DeAgostini care apar la mine in pagini! Stupid, pentru ca desi au baza in modele DeAgostini, ele nu mai sunt deloc DeAgostini. Si nici nu sunt de vanzare. Blogul meu nu este magazin on-line!

Mai spun o data pentru toata lumea: EU NU BRICOLEZ CA SA TRAIESC. Eu traiesc ca sa bricolez!

Colectia mea NU este de vanzare! Cand si cand, pentru anume clienti, (pe care imi rezerv dreptul de a-i alege), mai reproduc cate una din machetele mele. Nici starea de sanatate si nici tehnologia nu imi permit sa fac reproduceri si lucrari in masa! Eu nu comercializez machetele mele. Acestea se constituie intr-o colectie, in mare parte unica in lume, colectie ce sta frumos in vitrina mea. Sper ca este un subiect clarificat si sper sa fie citit inainte de a se formula iar mesaje (in special pe facebook) gen – cat costa colectia, sau cat costa taxiul! Ceea ce am facut pentru mine, ramane bun facut pentru mine! Asta nu inseamna ca daca pot si vreau, mai fac cate un tunning pentru cate un amic sa coleg de suferinta care imi inspira incredere si care cel putin stie sa scrie corect romaneste atunci cand mi se adreseaza…(chestia cu cratima ma scoate din minti)…

Ca sa revin la subiect, in asteptarea decalurilor (pe care Fabrica de Publicitate din Slobozia nu a fost in stare in 4 saptamani sa le faca…..) si pe care le voi face in continuare la Tg. Mures, chiar daca este dificil de mers la posta dupa ele, iata mai jos niste Dacii puse la uscat, tablou de mare valoare …. calorica!

Dupa uscare:


Si pentru ca la momentul decojirii am uitat sa fac o poza si sa semnalez defectul de turnare la Dacia 1310, iata mai jos o poza in care am incercuit zona defecta din matrita de turnare a caroseriei, care lasa urme vizibile la rama parbrizului, ciobita in colt. Probabil ca au mai multe matrite, caci din 6 modele prelucrate pana acum, doua nu au prezentat acest defect:

Pe final, niste numere noi, pe galben, la taxiurile companiei mele!

8 Comments »

 • Lucian Mihai said:

  Of!!!…..cratima …mulţiiii sau puţiniii de “i” , şiiiii altele fac parte din viitorul ţăriiiiii . Mai ieri am cumpărat 3 cărți….culmea de la un anticariat din Slobozia…. și culmea….nu am auzit de la nimeni…vai ce bine…ce ieftine sau altceva…ba din contră…ce faci cu ele? la ce trebuiesc….? și alte întrebări stupide…puse de oameni care trebuiau să țină cărțile acelea sub pernă pernă pentru că sunt cărți ale meseriei lor…al viitorului lor. Lipsa de cultură a învins. Vă asigur domnule Arin Panait! Generațiile din licee și școli generale nu mai pot fi salvate iar studenţiiii…of studenţiii… sunt doar o masă de “salarizare” asemenea oilor la stână…profesorii trec anlfabeţi doar de dragul de a avea ore și implicit salariiiiiiii….iar studențiiiii știu asta și profită!….este o înțelegere tacită student – profesor…ei se fac că învață iar ceilalți se fac ca îi învață! ……mergem înainte…. așa apar inginerii cu mulți de iii, doctorii cu doi de ii și “cratimă” la buzunar precum și profesoriiiiii şi cu mulţi de iii şi cu cratimă…că de e salariu mic!!!! Acest text este un pamflet!Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare…sau nu! Felicitări pentru realizări!!!! Multă sănătate!

 • Prognosis (author) said:

  Ai fost in Slobozia si nu ai trecut pe la mine?

 • mishoo said:

  perfecta dreptate, jos palaria!

 • Cristi said:

  Bună ziua, vă urmăresc de ceva vreme postările după ce v-am descoperit lucrările pe Tramclub şi Transira la secţiunea modelism. Nu vă cer cine ştie ce machetă, nu vă întreb cât ar costa şi tot aşa…Dar vreau să vă felicit pentru incredibila grijă la detalii. Ceea ce iese este cu adevărat departe de originalele DeAgostino.

 • Prognosis (author) said:

  Va multumesc!

 • petrea said:

  Buna seara!

  Ma bucur ca ati continuat si continuati publicarea articolelor cu machetele auto corectari imbunatatiri tunari etc., dar mai ales pentru modul in care redactati articolele pe intelesul tuturor.Va doresc sanatate si sa va multumesc pentru faptul ca desi dureaza sa redactati un articol, il face-ti cu cea mai mare placere.Vin de multe ori forte stresat de la serviciu si plin de nervi, dar cand ajung acasa ma joc cu fetita mea, si dupa ce ma “termina de zile” ma uit pe acest site sa vad ce a mai realizat dl. Arin.

  Sa nu incetati nici macar sa va ganditi cumva, sa sistati publicarea articolelor, chiar daca mai sunt si prosti ce comennteaza aiurea.Si ca tot veni vorba de ei sa le dedicam o melodie: http://www.youtube.com/watch?v=ALFH3OWCvcc

  Numai bine

 • George W said:

  Vă salut,

  ar fi interesant de descris procesul de vopsire în altă culoare a unei mașini! Cum scoateți vechea vopsea, cu ce vopsiți, cum faceți numerele, etc.

  Mulțumesc,
  GW

 • Prognosis (author) said:

  Chestiile astea sunt descrise in diverse postari. Nu pot sa fac asta la fiecare lucrare. Ar insemna sa traiesc pentru postari si nu as mai avea timp sa lucrez…. Dati cautari in blog si veti gasi ce va intereseaza!

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.