Home » Editorial, Salon auto

Ferrari 360 Modena, o macheta superba

28 February 2013 3 Comments 6,613 vizualizări


Un film de prezentare pentru o macheta de nota 10. Felicitari Eaglemoss Collections pentru aceasta reusita. Sper ca aparitia concurentei machetelor pe piata din Romania, pe langa palma data lui DeAgostini, sa stimuleze activitatea acestora in ceea ce priveste calitatea. La urma urmei, si noi, Romanii, meritam ceva bun, nu numai rebuturile altora!

3 Comments »

  • ValiOvidiu said:

    intr-adevar se vede ca e muult mai bine lucrata decat multe masini DeA. Cred ca o sa mai iau un exemplar. Abia astept nr urmator … cine stie, poate ne lasam de DeA … se pare ca si-au luat-o in cap din lipsa de concurenta! Sau isi vor da si ei mai mult interesul pt machetele vandute in RO si le vor face mai ok.

  • Gabriel Vasile said:

    extraordinar realizata macheta,am cumparat-o si eu astazi si am ramas uimit de raportul calitate-pret in special raportat la colectia celor de la DeA… dar sa speram ca de acum va fi mai bine.

  • Butnariu Cristian said:

    O frumoasa prezentare, in regia Domnului Panait !Felicitari ! Dupa cum spuneam,nu va faceti iluzii, strategia de Marketing va face pe cat de incredibil pretul promotional, pe atat de interesant de urmarit, evolutia preturilor, pe viitor ! Raman credincios, machetelor modelelor romanesti produse de DeAgostini si a magiei de care da dovada in bricolarea lor, domnul Panait!Ma bucur ca oferta pietei se diversifica, sa vedem insa de unde facem rost de bani . . si spatiu !

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.