Home » Colectia AUTO

Fortele armate Progosiene la SloboXia Mare

21 September 2013 One Comment 3,473 vizualizări

Fortele armate Prognosiene se pregatesc de invazia extraterestra la SloboXia.

Armata e cu noi!

Potrivit Agentiei de presa “MediaVax”, un nor de meteoriti care se apropie de pamant a fost identificat ca fiind in fapt o mare armata celesta alcatuita din nave intersupermacrogalagtice, apartinand unei populatii de origini necunoscute din Galaxia Maro, fiinte care se hranesc cu nitrati si nitriti, si care epuizand toate resursele poluante din galaxia lor, au scanat Calea Laptee si au descoperit ca la SloboXia este ditribuita apa cu nitrati/nitriti la pret de apa potabila. Astfel, bucurosi, ei au hotarat invazia SloboXiei si utilizarea apei locale ca si carburant pentru navetele spatiale din dotare.

Pentru a face fata situatiei de urgenta si pentru a-si apara cu strasnicie si devotament resursele de apa “nitratata”, Guvernatorul local, dl. Stroica (Pere Stroica), a ordonat prepararea in regim de urgenta militara a unor vehicule destinate luptei, cu care trei din cei cei doi militari ramasi in serviciul soldatesc de aparare a puturilor colmatate, sa se poata deplasa si lupta impotriva cotropitorilor invadatori, mancaciosi de nitrati gratis. Suntem informati ca extraterestrii nu au de gand sa plateasca facturile la apa curenta potabila, pe motiv ca aceasta nu are suficient nitrat, ci mai mult clor in compozitia chimica de “apa potabila – in general”. Pentru a pacali extraterestrii si a opri “invaxzia”, Guvernatorul a lansat un comunicacat de “prexa” in care afirma ca apa intruneste conditii de potabilitate in general, in maresal si in amiral, sperand ca invadatorii vor face cale intoarsa debusolati. Invadatorii nu s-au lasat pacaliti de hartia cu “aVisele” flusturata de guvernator, si dupa ce au chestionat prin radio crampus gustul puternic si amarui al apei “nitratate”, au decis continuarea marsului intergalatic de protest catre SloboXia.

Astfel Atelierele PanArin au mobilizat toate fortele munciputoresti de pretutindeni si din SloboXia si au efectuat malpraxis pe doua vehicule ARO spre a capata imaginea unor militarizate transportoare antice de trupe din armata disparuta de pe plan local. Strasnicele vehicule obtinute de mestesugarii priceputi ai Atelierelor, au fost infaptuite cu maiestrie si distribuite trupelor militare autohtone perene si de pretudindeni din SloboXia. Acestia doi, au preluat vehiculele cu care au inceput patrulatarea prin zona putzurilor frenetice nitratate si au jurat cu mana pe bidonul din dotare ca vor apara cu strasnicie avutia poporului din SloboXia. Ei au mai cerut si doua pistoale hidraulice, cu care sa stropeasca in ochii invadatorilor cu apa nitratata cu clor, manevra prin care acestia vor orbi “temporal” si nu vor mai putea vedea corect valoarea f(r)acturilor.

Poa’ sa vina si mama extraterestrilor. Daca vor nitrati, sa plateasca. Nu le dam nimica moca, mai ales la pretul de apa potabila in general, in maresal si in amiral.” A declarat solemn la primirea autovehiculelor Guvernatorul Stroica (Pere Stroica), in timp ce inspecta masinile de lupta si de patrulatare si privea cu mandrie proletara catre cei doi maidanezi care tocmai executau un triplu-marsh spontan, solicitand eutanasierea pentru ca nu mai suporta sa fie udati cu apa nitratata. Fortele militare s-au aratat incantate de frumoaselele vehicule antice noi si au ignorat geamurile crapate de big-bangul clopotelor Casteldralei care trageau sa moara intru’ mantuirea invadatorilor de etnie extraterestra.

In tot acest timp, multimea adunata spontan scanda lozici gen “Noi nu ne vindem apa” si “Apa noastra cu nitruti, nu o dam pe doi banuti”. La adunare si-a facut aparitia si celebra Loredana care a intonat cu Groaza trei refrene din imnul apei, dupa care a plecat in graba sa mai apuce si ea doua bidoane cu apa nitratata ca sa mai albeasca niste rufe ramase de la ultimul concert, unde autoritatile au taiat apa pentru ca avea restante la plata. Incet, incet, multimea a depus cate un bidon cu apa, donatii in vederea mituirii extraterestrilor ca sa nu ia ei toata apa nitratata din Sloboxia. Prezenta a fost uriasa, estimata undeva la 2651,2 oameni, fapt asteptat dupa cum au raspuns chemarii liderilor locali ai apei nitratate, societatea UNBAN din Sloboxia.

Va prezentam cateva imagini suprinse de paparatii uzi pe platoul aflat in fata spatelui de la magazinul universal de chei si bujii de unde se transmite in direct si in reluare o emisiune culturala prilejuita de zilele ude a le Sloboxiei. In urmatoarele emisiuni vom prezenta si cele doua realizari in domeniul auto renascentist comandate de guvernatorul Sloboxiei.

PS – mentionam ca toata tarasenia este pur imaginara, orice asemanare cu personaje sau fapte reale este pur intamplatoare si este rodul imaginatiei celor care vor sa vada apa nashpa acolo unde ea este in general foarte buna…

One Comment »

  • Adi Makai said:

    Domnule Arin Panait va multumesc ca existati. De fiecare data cand citesc povestioarele introductive si va admir capodoperele mi se umple sufletul de bucurie. Va doresc multa sanatate si inspiratie in continuare.

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.