Home » Tunare Masinute

GAZ 69 – Miliţia

23 May 2013 One Comment 3,593 vizualizări

Published on: Jun 30, 2012 @ 12:55

Inca o lucrare made on Prognosis, pe baza DeAgostini este de azi in colectia mea. Folosind ca material de baza modelul DeAgo Gaz 69, am trecut la executarea silita. Astfel am indepartat toate accesoriile de pe caroserie si am bagat la murat partea metalica in nitrodiluant. Dupa 4 ore era curata ca lacrima. Aripile fata au fost inmuiate in alcool izopropilic si s-au curatat in 5 minute. Am vopsit apoi in trei straturi cu spray acrilic.

Am confectionat la mana prelata, folosind smirghel pe modelul original, pentru a obtine ondularile specifice unei prelate intinse pe suporti. M-am folosit de fotografiile din revista pentrua imita aceasta prelata, care originala numai a prelata nu arata… Am vopsit-o in nuanta deschisa, asa ca in revista, si am inlocuit-o pe cea de la modelul militar. Cea gri vine mai bine pe macheta albastra de militie. Am facut si suportul care lipseste la mijloc intre portiere.

La partea din spate am procedat la inlaturarea liniei de turnare la barile flexibile si la sasiu prin slefuirea acestora cu o pila fina. De asemeni am demontat carligul montat de fabricant  invers si l-am pozitionat corect. Am refacut placuta numarului la dimensiunea corecta. Am vopsit accesoriile cu negru la capota si cu argintiu manerele de usi si treapta vehicolului. La final, pentru a da o nota mai de oras, am schimbat anvelopele cu unele de TV 12F.

One Comment »

Leave a response!

Adăugați un comentariu mai jos pe tema materialului prezentat.

Fiți amabili. Nu înjurați. Rămâneți pe topic. Fără spam.